El Dénia Bàsquet va sumar el seu primer triomf en lliga davant Adesavi (69-62)

08 d'octubre de 2013 - 00: 00

El pavelló Joan Fuster de Dénia va registrar un gran ambient per presenciar el debut a la lliga de 1ª Nacional l'equip sènior del Dénia Bàsquet. Els deniers ho van fer brindant als seus aficionats el primer triomf a la Lliga, en derrotar per 69 a 62 a Adesavi.

El xoc va tindre dues parts clarament diferenciades. En els dos primers quarts de la trobada, el Dénia Bàsquet va ser el clar dominador del xoc. Amb una intensitat defensiva molt alta, va evitar que el seu rival poguera atacar còmodament. Aquest esforç va tindre el millor premi possible, adquirir un màxim avantatge de 22 punts, cap a arribar al descans, (39-17).

La part més negativa va arribar després del pas dels equips per vestidors. Adesavi, va prendre la decisió d'intentar robar pilotes al rival. Per a això, va plantejar una defensa press 2-2-1, que els deniers no van tindre idees clares de com atacar-la.

A poc a poc, els locals es van anar ficant en una mala dinàmica. L'entrenador, Luis Suances, Es va veure obligat a demanar dos temps morts per aclarir les idees. Però la intensitat defensiva no va ser la mateixa que en el primer temps i el rival va donar la volta al marcador.

El Adesavi va cobrar un avantatge de 5 punts, a falta de dos minuts per al final del xoc, (57-62). Va ser llavors quan van aparèixer els jugadors de més experiència en els locals. Dos triples anotats, un per Chus Ballesteros i l'altre per David Martos, Van donar un respir al seu equip. Amb un parcial de 12 a 0. el Dénia Bàsquet va aconseguir arribar al final del partit amb un 69 a 62 que li serveix per sumar la seua primera victòria a la lliga.

Van anotar en aquest partit pel Dénia Bàsquet; David (10), Javi B (2), Hayzam (4), Francesc (10), Jordi (2), Chus (12), Lleó (1), Javi G (6), Raúl (3), Edu (9), Roberto (10) i Rubén.