El Dénia Bàsquet perd una gran oportunitat d'aconseguir la permanència directa davant el Moixent

19 de maig de 2021 - 09: 47

El Dénia Bàsquet va deixar escapar una oportunitat d'or per aconseguir la permanència de manera directa al no aconseguir la victòria en l'última jornada de Lliga. El joc de resultats li hauria portat a la novena posició final i amb això a poder jugar la fase de permanència en un grup de només tres equips després de la retirada dels valencians de Petraher de la competició. D'aquesta manera, per endavant s'hauria estat un any més en primera divisió nacional de manera directa.

Van iniciar el partit nerviosos i això els va portar a un primer quart igualat. El seu joc interior va donar els primers avantatges, però pèrdues de pilota poc habituals i l'encert en el tir exterior dels visitants van impedir trencar el partit arribant 1 punt per sota a la mitja part.

Després no van saber llegir els canvis defensius que plantejava Moixent, els percentatges d'encert deniers van ser baixos i les pèrdues de pilota van continuar produint-se, el que va conduir al fet que els visitants s'escapessin en el marcador per una diferència de disset punts.

Amb gran esforç van reduir la distància fins a un màxim de set punts entrant en una dinàmica que feia pensar que encara era possible tirar endavant el partit.

Però tres triples consecutius dels visitants en un minut i mig els va tornar a la diferència màxima de nou deixant el partit sentenciat.

La desena posició final a la classificació fa que hagen de enfrontar-se en la lligueta de permanència amb el sisè classificat de el grup, Altea, i els equips classificats en setena i onzena posició de el Grup A de la fase inicial, que han estat Escolàpies i Burjassot.

Només baixarà l'últim d'el grup a la fi d'aquesta última fase. Els de Bernardo Sanz estan convençuts que seguiran units i forts per aconseguir l'objectiu que es van marcar a principi de curs.

Sènior femení autonòmic: NB Alcoi 69-46 Dénia Bàsquet

Derrota a la visita a Alcoi corresponent a la penúltima jornada de la Lliga Autonòmica, en un partit que se sabia complicat però en el qual al Dénia Bàsquet estaven disposades a lluitar per esgotar la seua última opció d'entrar a les cruïlles d'ascens finals.

A la primera part van ser capaços de mantindre el pols a la trobada arribant a la mitja part amb tot per decidir a la segona part (29-22).

Però les locals, recolzades en el seu encert en el tir exterior, van anar obrint distància al marcador a partir d'el tercer període, fent després la seua superioritat en el rebot impossible qualsevol intent de l'equip de Juan Luis Pérez de donar-li la volta a el marcador.

L'equip tancarà la seua participació en la competició d'aquesta temporada enfrontant-se el proper diumenge a les 12,30 hores a Sant Blai a Joan Fuster, i tractarà d'acomiadar l'any davant un altre dels favorits de el grup jugant com ho ha fet cada cap de setmana des que va començar el curs, lluitant cada minut per demostrar el seu progrés.

Sènior masculí 1ª zonal: NB Xàtiva 65-54 Dénia Bàsquet

Visita a un camp que poc afavoria el joc habitual denier i que l'equip local bé va saber aprofitar.

Tot i la poca fluïdesa en atac, no van deixar d'intentar imprimir un ritme elevat de joc, però la falta de precisió en les passades i el baix percentatge d'encert anava minvant a poc a poc l'ànim de l'Dénia Bàsquet.

Així i tot, vam mantindre la igualtat en gran part dels parcials, però va ser en el tercer quart quan no vam saber frenar la ratxa anotadora dels xativins que es van distanciar al marcador, sense que els posteriors intents visitants per tornar a el partit donessin els seus fruits.

Com a nota positiva i donada la igualtat existent per aconseguir la segona plaça que dóna dret a l'ascens a Preferent, esmentar que en l'últim atac de l'Dénia van ser capaços de recuperar l'average particular davant d'aquest equip, amb un important 3 + 1, situació que van rematar amb una bona última defensa.