El Dénia Bàsquet anota tres victòries i dues derrotes en els darrers partits del cap de setmana

20 de setembre de 2022 - 10: 26

El cap de setmana passat els equips del Dénia Bàsquet van gaudir de les seues trobades amb força bons resultats. Tant el Sènior Femení com el Masculí Preferent i el Júnior Femení van vèncer davant dels seus rivals, mentre que el Sènior Masculí Nacional i el Júnior Masculí no van poder tornar a casa amb tanta sort.

Sènior Masculí Nacional

Els nois de Senior Masculí Nacional es van desplaçar diumenge a la vesprada al pavelló de Burjassot, on després d'un igualat xoc van acabar cedint la victòria per tres punts a la pròrroga (83-80). Era el segon partit del cap de setmana per als de Bernardo Sanz i Pascual Miralles ia la cita van faltar dos jugadors per lesions patides el dia anterior.

Després d'una primera part molt igualada, jugada amb molta intensitat defensiva per part dels dos equips i amb moltes faltes personals assenyalades, els de Dénia van millorar després del pas per vestidors tant en atac com en defensa. Va ser aleshores quan van aconseguir una diferència favorable de catorze punts que semblaven poder ser definitius.

Tot i això, dos triples inversemblants dels locals els van fer recuperar terreny i incrementar la seua confiança, alhora que redoblaven esforços en defensa. Sense encertar des de la línia de tir lliure en aquests minuts, els deniers van permetre als locals empatar el matx i forçar la pròrroga.

Va ser llavors quan Burjassot es va posar al davant en el moment clau obligant a jugar amb precipitació les últimes possessions cedint així la victòria davant la falta d'encert. L'equip manté intactes les seues opcions de passar a semifinals, per la qual cosa haurà de vèncer Xàtiva dissabte que ve a Joan Fuster.

Sènior Femení

Bon partit del Sènior Femení en la visita a Ondara a la segona jornada de la Lliga Valenciana, en què va sumar la seua segona victòria consecutiva (31-71) en aquesta competició.

Des del principi van eixir molt concentrades i amb molt d'encert en atac. Al primer quart Ondara va mostrar resistència, però a partir del segon les de Dénia van arribar al descans amb vint-i-dos punts d'avantatge.

La zona 3-2 plantejada per Ondara després del descans no va aconseguir frenar el bon joc de les noies, que malgrat el cansament es van esforçar al màxim per no fer notar les baixes que hi havia en aquest matx.

Sènior Masculí Preferent

Victòria molt treballada a Joan Fuster de l'equip Senior Masculí Preferent a la seua estrena a la Lliga Valenciana davant Teulada (72-69). No hi havia cap manera millor d'iniciar els partits de preparació que amb una victòria davant d'un rival d'una categoria superior.

Amb una gran actitud en defensa, col·laborant de manera conjunta i dificultant els seus llançaments, els de Dénia van aconseguir distanciar-se a poc a poc al marcador durant la primera part, arribant a comptar amb més de deu punts de marge favorable. Els visitants van pujar les seues línies defensives i van aconseguir provocar nombroses pèrdues de pilota amb les quals van anar retallant diferències, fent-se amb el comandament del partit quan faltaven dos minuts per al descans.

A partir d'aquí va regnar la igualtat tot i que la major part del temps van enviar els de Carlos Vila al marcador, però Teulada va lluitar per recuperar la iniciativa. Els tirs lliures als instants finals van decantar la balança a favor de Dénia.

Des del Club destaquen l'actuació dels debutants Hugo Olivencia i Mark Ordines, sèniors de primer any, i agraeixen la participació dels júniors Pau Villanueva i Mario López, que van suplir les baixes del matx.

Junior Femení

L'equip Junior Femení va debutar a la Lliga Valenciana de pretemporada amb triomf a Joan Fuster davant Ondara (85-34). Al primer quart ja van aconseguir un important parcial que inclinava la balança a favor seu. A partir del segon, les visitants es van refugiar en una tancada defensa 2-3, intentant evitar que les distàncies augmentessin.

Un cop adaptades a la defensa, l'atac va tornar a ser fluid sumant punts de manera constant. Bona feina de les jugadores, que van mostrar un bon nivell que ha de millorar amb la continuïtat de totes en els entrenaments, únic punt feble fins ara des de començament de pretemporada de l'equip.

Júnior Masculí

L'equip Junior Masculí es va desplaçar a Ondara per disputar el segon partit de la Lliga Valenciana, caient derrotat en un igualat final (66-60) davant l'equip local.

Un bon primer període els posava en avantatge gràcies a l'alt ritme de joc imposat ia l'encert aconseguit des de la línia de tres punts. La reacció d'Ondara no es va fer esperar i els molts desajustos defensius creats van suposar carregar els de Dénia de faltes personals. Tres dels nois van arribar a la quarta falta abans del descans, al qual van arribar ja en desavantatge (36-33).

Veient llastrada la rotació per les personals, van impedir que Ondara marxés al marcador aconseguint arribar al final del matx amb totes les opcions obertes per lluitar pel partit.