El DBC Suma Nacional ix derrotat del seu darrer partit a Moixent

06 de març de 2023 - 12: 52

A l'últim partit de l'equip DBC SUMA Sènior Masculí 1 Nacional, aquest va ser derrotat a Moixent amb un resultat final de 72-41. Durant el partit, els de Dénia van tornar a tindre dificultats per anotar punts a la cistella contrària.

Els locals van tindre un bon inici, però els deniers van poder frenar-los posant molt de cor en defensa i barallant sota els taulers de les dues zones. Tot i això, en finalitzar el primer període, no van poder evitar que l'avantatge de Moixent fos de nou punts al marcador.

Els dos quarts següents van ser molt més equilibrats, però els percentatges d'encert no van ajudar a reduir les distàncies. En el període definitiu, Moixent va estrènyer l'accelerador i Dénia no va tindre resposta per continuar mantenint el pols, disparant-se les diferències fins a quedar el partit sentenciat.

Amb set jornades per al final, l'equip es debat entre protegir-se dels play off de permanència i esgotar les últimes opcions d'accedir a les eliminatòries d'ascens a la Lliga EBA. Segons el Club, "és el moment d'estar més units que mai per intentar finalitzar en les millors condicions la competició".

La setmana que ve, rebran a Joan Fuster la visita d'Elx Basket en un altre dels enfrontaments qualificats d'importants del curs, per al qual necessitaran el màxim suport possible. La victòria és necessària per continuar depenent d'ells mateixos a la recta final del curs.

Sènior Femení Preferent

L'equip Senior Femení Preferent va veure suspès el partit contra CB Oliva. El Club va renunciar divendres a la disputa en tindre problemes per comptar amb prou jugadores. El Comitè de Competició haurà de determinar ara les conseqüències d'aquesta decisió, atorgant en tot cas la victòria a les de Juan Luis Pérez, que continuaran una setmana més liderant la classificació.

La setmana que ve visitaran la pista de CB Tavernes, segon classificat del grup, en un enfrontament que marcarà el que passi fins al final d'aquest Campionat Preferent.

Sènior Masculí Preferent

L'equip Senior Masculí Preferent va fer un important pas endavant en vèncer en el seu desplaçament a la pista d'Ifach Calp (53-73) en la lluita per la permanència. S'enfrontaven al cuer de la competició amb la necessitat imperiosa de sumar una victòria per seguir a la baralla per eludir el descans de categoria.

La posada en escena va ser de les millors que havien tingut aquesta temporada, anotant 28 punts al primer quart gràcies als constants robatoris de pilota que els permetien armar ràpids contraatacs. Així com un gran encert des de posicions exteriors. Mantindre aquest alt percentatge de tir no seria fàcil, tot i tindre nombroses opcions davant de la defensa zonal que va plantejar l'equip local durant tot el partit.

Els parcials dels següents dos períodes van ser equilibrats, aconseguint assolir els últims deu minuts amb nou punts de renda en adaptar-se bé a la defensa i explotar el joc interior. Al tram final del xoc, els visitants van tornar a mostrar la seua millor cara, ampliant l'avantatge fins a aconseguir trencar el marcador, evitant passar problemes per vèncer.

Amb els Calpins i Teixereta d'Ibi lleugerament despenjats, fins a cinc equips apareixen aquesta setmana empatats a la classificació, lluitant per evitar el tercer bitllet que porta al descens, quan resten set jornades per disputar.

El derbi a Pedreguer la setmana que ve serà el primer examen per als de Carlos Vila al tram final de la competició.