El conjunt de Audiòfons Romany va ser el campió de les 24 Hores de Futbol Sala Vila de Ràfol '

24 de juliol de 2018 - 06: 32

El conjunt deniera del Audiòfons Romany ve de proclamar-se campió de les "V 24 Hores de futbol sala Vila de Ràfol". Els deniers es van imposar en una gran final a l'Perruqueria Stílos Ràfol per 1 a 3.

El pavelló municipal de Ràfol registrar una gran entrada per veure en acció a dos equips en els quals hi havia els millors jugadors de la comarca, procedents de diversos conjunts habituals de la lliga Acydma.

En l'arrencada del xoc el joc va estar bastant equilibrat, les dues formacions es van respectar molt i van mantindre les seues línies de pressió bastant altes. El ritme del joc va ser bastant alt, sense que cap dels dos equips renunciés a res i buscant acabar totes les seues jugades.

Es van avançar els locals

El primer equip que va colpejar durament al seu rival, van ser els locals que es van avançar al marcador, al minut 15, gràcies al gol de Gary. Aquest gol lluny d'enfonsar els deniers els va estimular i en tot just tres minuts van aconseguir anivellar la contesa amb un bonic tant.

El conjunt local va mantindre una major possessió de la pilota, però no van estar encertats a l'hora de la rematada. A falta d'un minut per arribar al descans, el Audiòfons Romany es va posar per davant en el marcat gràcies a un gol obra d'Gamez. Va culminar una gran jugada personal que va servir perquè el conjunt deniera va marxar als vestidors amb un resultat al seu favor de 1 a 2.

Segona meitat més oberta

A la segona meitat els dos equips van jugar més solts, es van treure les cuirasses i es van anar obertament a la recerca de la porteria rival. Això va permetre que es veiés un joc més ràpid, amb una circulació de pilota molt més fluid.

En una bona contra del conjunt visitant va arribar el 1 a 3 en una jugada polèmica ja que els locals van reclamar una falta prèvia en atac dels deniers que no es va sancionar amb penal. A la contra va arribar el gol de l'Audiòfons Romany que va fer que tota la banqueta local protestés la decisió de donar vàlid aquest gol.

El Perruqueria Stilos Ràfol amb el pas dels minuts va acréixer el seu control del joc davant un rival cada vegada més tancat. A falta de cinc minuts per al final, els locals van treure porter jugador però tot i dominar, no van poder trencar el bon sistema defensiu del seu rival. Es va arribar al final del partit i el títol de campió se'l va endur el Audiòfons Romany.

Un torneig d'un gran nivell

En aquesta edició el torneig va destacar per l'alt nivell dels vuit equips participants. A mesura que la competició va ser avançat es van poder veure partits molt igualats, de fet, l'equip guanyador en semifinals va haver de recórrer als penals per passar a la final. En aquesta trobada van necessitar 9 penals per eliminar al Cafè-Bar Almadrava de Xàbia.

Mentre que a l'altra semifinal, Perruqueria Stilos Ràfol, va aconseguir imposar-se per la mínima a la formació deniera del Construccions Escudero, en una emocionant i igualat partit.

El quadre d'honor va quedar encapçalat per Audiòfons Romany de Dénia com a campió, seguit de l'equip local Perruqueria Stilos. En tercer lloc, va acabar Construccions Escudero de Dénia i el quart classificat va ser Café Bar Almadrava de Xàbia. El porter menys golejat va ser Sergi de Construccions Escudero i el màxim golejador va ser Josep del Cafè Bar Almadrava.