El Club de Rem Marina de Dénia aconseguix dues medalles en la regata de Benidorm

14 2021 abril - 12: 12

L'equip veterà femení va aconseguir la seua primera medalla d'or de la temporada a la primera regata de pista de Llaüt Mediterrani. Les veteranes van fer una regata impecable on els van treure al voltant de 6 segons de distància a l'embarcació que va quedar en segon lloc. La regata va finalitzar en un temps de 03: 01.23/XNUMX.

Per la seua banda, l'equip masculí d'aquesta mateixa categoria, van quedar en segona posició per tercera vegada aquesta temporada. Amb uns resultats ajustadíssims en les seues mànigues, van recórrer els 700 metres en un temps de 03: 01.23/XNUMX.

Pel que fa a l'equip absolut masculí, aquest va acabar en vuitena posició després d'una regata caracteritzada per les ràfegues de vent. Van recórrer els 1400 metres i les tres virades en un temps de 07: 01.02.

El Club Rem Marina de Dénia contínua amb els entrenaments per a les properes 4 regates de pista i ja visualitza el Campionat d'Espanya que se celebrarà a Dénia amb una expectatives molt altes.