El Club Atletisme Baleària Dianium va participar en l'autonòmic de Clubs

22 de gener de 2015 - 00: 02

Repetint l'èxit de la temporada passada, el Club Atletisme Baleària Dianium, va aconseguir classificar-se pel Campionat Autonòmic de Clubs en pista coberta, tant en categoria femenina com masculina.

Aina Fornes en els 60 metres tanques

Aquest campionat va tindre lloc al velòdrom Lluís Puig de València, on després de la disputa de totes les proves, el club denier va acabar en el lloc desè en dones i en el decimo tercer en homes. En homes el club guanyador va ser el CA Fent Camí de Mislata, mentre que en dones el campió va ser el CA Platges Castelló.

Els atletes més destacats en aquesta cita van ser Aina Fornés que va ser tercera en la prova dels 60 metres tanques amb una marca de 9 "24, de manera que va aconseguir la mínima per al Campionat d'Espanya Promesa.

Daniel Cano en la carrera d'800

Daniel Cano va ser quart en una sèrie de 800 metres, Miguel Ángel Pizarro va ser sisè en els 400 metres. Aina Fornés va ser setena en 400 metres llisos, Anna Torres va ser setena en 800 metres llisos, i la incombustible Mayca Sala va ser també setena en els 3.000 metres.

Atletes del Baleària Dianium en el Luis Puig

Cal destacar l'enorme coratge que van posar Carlos Gimenro i lili Riva per realitzar una complicada prova com és el salt de perxa, sense poder practicar per falta d'instal·lacions a la pista de Dénia, el van fer fora molt valor, encara que desgraciadament no van poder realitzar marca.