El CFS Mar Dénia venç davant la seua afició a l'últim partit de la temporada a casa

23 de maig de 2022 - 09: 44

Amb els deures fets i un cop assegurada la permanència a Tercera Divisió, el Mar Dénia afrontava la penúltima jornada de competició i darrer partit a casa amb ganes d'oferir una victòria a la seua afició.

El partit començava amb molt de ritme i al minut 3 una bona internada de Rober per la banda, posava la pilota en línia de gol i provocava que el defensa visitant en el seu intent d'aclarir, marqués a la porta porta posant l'1-0 en el marcador. Tots dos conjunts es llançaven a l'atac i sense un dominador clar, les ocasions arribaven a les dues porteries, convertint-se en alguns moments en un veritable correcarrer.

Al minut 10 després d'un tir exterior arribava l'1-1 i un minut després un altre tir a la vora de l'àrea significava l'1-2. La falta de contundència en defensa llastrava el conjunt denier que veia com al minut 14 arribava l'1-3, gol ràpidament contestat doncs a la següent jugada Rober anotava el 2-3 però un nou error defensiu significava el 2-4 al minut 16.

Tots dos conjunts continuaven bolcats a la porteria rival i al minut 18, novament Rober anotava el 3-4 que retallava distàncies però una vegada més el conjunt visitant responia a la següent jugada amb un tir exterior que significava el 3-5. Restaven 2 minuts per al descans i l'afició es mostrava incrèdula davant la situació del partit i més quan a l'últim minut primer Rober aconseguia el 4-5 i sobre la botzina Jordi feia el 5-5 amb què s'arribava al descans.

La segona part va ser diferent i el CFS Mar Dénia va saltar a pista més tranquil a la recerca del control de la pilota. El ritme de partit continuava molt alt però els jugadors de David Jaen aconseguien mantindre la pilota provocant un gran desgast físic al rival. Al minut 23 després d'una bona combinació Rober avançava els deniers posant el 6-5 al marcador.

El Torrevella seguia exercint una forta pressió per tota la pista i al minut 26 després d'un robatori de pilota obtenia el seu fruit anotant el 6-6. S'entrava a l'últim quart del partit amb igualtat al marcador. Al minut 31 després d'un robatori de pilota Josep i Isaac llançaven un ràpid contraatac que aquest últim convertia al 7-6. Novament s'avançava el Mar Dénia al marcador encoratjats per una afició que començava a gaudir de l'espectacle. A falta de cinc minuts per al final el tècnic visitant posava a pista porter jugador a la recerca
de la remuntada, però un minut després d'una pèrdua de pilota, Rober anotava amb un precís xut des del camp el 8-6. Els visitants seguien jugant de 5, però el Mar Dénia amb una defensa ben ordenada, aconseguien una vegada i una altra parar els atacs visitants. Mancant un minut per al final, novament Rober anotava un nou gol, tancant una espectacular vesprada personal amb 6 gols i posant en 9-6 el marcador amb què s'arribava a la finalització del partit.

La setmana que ve el conjunt denier viatjarà fins a la localitat de Sant Vicent, on sense res en joc ja, afrontarà la darrera jornada de la present temporada davant del conjunt local l'Hèrcules Sant Vicent, el dissabte 28/05/2022 a les 18:00 hores.