El CFS Mar Dénia acaba la primera fase de la competició amb derrota davant el seu públic

15 de març de 2021 - 09: 57

Coneixedors de la importància dels tres punts en joc, a l'tractar-se de dos rivals directes per la permanència i sent l'última jornada de la primera fase, l'CFS Mar Dénia rebia a l'Salou FS amb el suport a les grades d'un centenar d'aficionats que , complint les regles de l'30% d'aforament, no van parar d'animar-.

Des del xiulet inicial, tots dos conjunts van imprimir un fort ritme a la recerca de la victòria i no van trigar a arribar les primeres ocasions. El conjunt denier tractava de prendre el control de la pilota, però les contínues imprecisions obligaven més a el desgast físic en ràpides contres i voltes a la defensa que a el domini de la pilota. Sense clar dominador en el joc, s'arribava a la mitja part amb el resultat de 0-0.

La segona part va començar igual, amb massa pèrdues de pilota que a poc a poc minava la confiança dels jugadors deniers, provocant un nerviosisme poc encoratjador. Al minut 24, després d'una pèrdua de la pilota en atac, el Salou llançava una ràpida contra i feia el 0-1. En la següent jugada, una nova passada fallit era interceptat per un contrari i de tir exterior anotava el 0-2.

Es complicava el partit i, tot i que un minut més tard Curro feia el 1-2 després d'elevar la pilota sobre el porter, els jugadors de Javi Arnau no acabaven d'assentar a la pista i es carregaven de faltes. Al minut 27 la parella arbitral expulsava Edu Romany després de dos faltes consecutives castigades totes dues amb targeta groga, deixant als locals en inferioritat per dos minuts. Dos minuts que tancats a la seua àrea aconseguien mantindre la porteria a zero.

El partit estava totalment descontrolat i qualsevol cosa podia passar, i més quan en el minut 31, després d'una falta a la vora de l'àrea visitant, Juanjo anotava posant el 2-2 al marcador. Restaven vuit minuts i s'havia aconseguit igualar el marcador. Tots dos conjunts tenien les seues opcions, però el quadre deniera amb la llosa de les cinc faltes es veia obligat a disminuir la pressió en defensa, i fruit d'això al minut 35 després d'una internada per banda arribava el 2-3.

El Mar Dénia arriscava i posava en pista porter jugador, però en aquesta ocasió, i tot i que va gaudir de bones ocasions, no va aconseguir anotar i el partit acabava amb el resultat definitiu de 2-3.

Ara, un cop finalitzada la primera fase i amb una setmana d'aturada de la Lliga, toca començar a preparar els següents enfrontaments davant els sis conjunts de el grup 3A i lluitar per una permanència gens fàcil, atès que dels 12 equips en lluita seran set els que perdin la categoria.