El CFS Mar Dénia rep una gran golejada de líder de la classificació, el UD Eivissa Gasifred

01 de juny de 2021 - 10: 57

Les múltiples baixes de l'CFS Mar Dénia, que es va veure obligat a alinear tres jugadors de categoria juvenil per completar la convocatòria, unit a la gran plantilla de l'líder de la classificació, XNUMX UD Eivissa semi-professional, van provocar una clara derrota dissabte passat .

De eixida, el conjunt visitant no va voler sorpreses i va imposar un fort ritme amb una fèrria pressió per tot el camp que complicava la eixida de pilota per als locals i provocava errors. De fet, un error de lliurament en el minut 3 significava el 0-1.

Després del gol visitant, el quadre deniera va aconseguir assentar-poc a poc a la pista i arribaven així les primeres ocasions de gol, però el conjunt eivissenc, molt més actiu, llançava ràpides contres amb molt de perill i així, al minut 9, arribava el 0-2. El conjunt balear asfixiava la eixida de la pilota a l'àrea denier i després d'una nova perduda arribava el 0-3 al minut 12 i un minut després el 0-4.

Restaven 7 minuts per al descans i el partit semblava sentenciat. A poc a poc el Mar Dénia tornava a entrar al partit i, al minut 16 després d'una bona jugada per banda Juanjo, anotava el 1-4. Gol ràpidament contestat ja que un minut després arribava el 1-5, però la persistència dels locals tenia el seu fruit i en l'últim minut, en una jugada col·lectiva, Julián anotava el 2-5 amb el qual s'arribava a la mitja part.

L'inici de la segona part va ser desastrós i el conjunt eivissenc anotava 3 gols en dos minuts posant el marcador en 2-8. A poc a poc, el Mar Dénia va ser recomponent i va començar a gaudir de possessions de pilota més llargues ia generar noves ocasions de gol. El conjunt denier lluny d'abaixar els braços seguia lluitant i el conjunt visitant, tot i el resultat, seguia emprant-se a fons i en ocasions un poc més fort del normal amb el beneplàcit de la parella arbitral, que per contra en el minut 29 mostrava una roja directa a David García després d'una falta al mig camp. Dos minuts en inferioritat que van aconseguir defensar amb molt punt d'honor.

Al minut 35, després d'una dura falta d'el porter visitant sobre Isaac que sorprenentment era castigada només amb targeta groga, i atès que tenien 5 faltes acumulades, la parella arbitral assenyalava un doble penal que Omar convertia en el 3-9. En l'últim minut de partit arribava el 3-10 amb què s'arribava al final de el partit.

Voluminosa derrota per a un CFS Mar Dénia a què se li està fent molt llarga la present temporada amb multitud de baixes i donada la situació actual, que tot i això es veia confortat amb el gran partit realitzat pels tres juvenils debutants a la categoria, mostra de que el futbol sala deniera compta amb molt bona base.

La propera jornada, el CFS Mar Dénia viatjarà fins a la localitat d'Arenys de Munt (Barcelona), on dissabte 05 a les 06 hores, s'enfrontarà a el conjunt local.