El CFS Mar Dénia cau derrotat en la seua visita a Eivissa

13 2021 abril - 09: 46

El CFS Mar Dénia viatjava a Eivissa, sabedor el potencial del conjunt local, líder de la classificació actual, disposats a donar la sorpresa, però no va poder ser.

El partit va començar amb fort ritme i ja en el minut 2 arribava el 1-0 després d'una pèrdua de pilota. No començaven bé les coses per al conjunt deniera, encara que la sensació al camp era bona i tots dos conjunts gaudien de clares ocasions de gol. Al minut 14, Omar materialitzava una bona jugada col·lectiva i anotava el 1-1 que tornava la igualtat al marcador, tot i que dos minuts després una pèrdua de pilota a prop de la seua àrea, tornava a posar el conjunt local per davant 2-1.

El Mar Dénia seguia generant bones ocasions i al minut 17 disposava d'un llançament de penal després d'unes mans a l'àrea, però en aquesta ocasió el porter local aconseguia desviar el llançament de Juanjo i s'arribava a la mitja part d'el partit amb el resultat de 2 -1.

La segona part va començar amb el mateix ritme i no van trigar a arribar les ocasions a les dues porteries, si bé el Mar Dénia aconseguia tindre més possessió de pilota i gaudia dels seus millors minuts, però sense encert de cara a porta. Al minut 28 arribava el 3-1 i encara que en la següent jugada Juanjo feia el 3-2 després d'una bona combinació amb David García. El partit entrava en la seua fase final i el cansament començava a passar factura.

Al minut 30 arribava el 4-2 i el tècnic deniera sol·licitava temps mort i posava en pista porter jugador, per intentar canviar la dinàmica, però un cop més sense resultat. Al minut 31 arribava el 5-2 i un minut després el 6-2.

El Mar Dénia va seguir intentant fins al final i el ritme era frenètic en ambdós conjunts, amb ràpides circulacions i canvis en bloc continus, però sense encert de cara a la porteria, de manera que el partit va concloure amb el resultat definitiu de 6-2.

Dissabte que ve, el CFS Mar Dénia rebrà a casa a les 18:00 hores a l'CFS Arenys de Munt, amb la necessitat de puntuar per seguir albergant esperances.