El CD. Dénia va tornar a delectar a la seua afició amb una golejada davant el Contestà (4-0)

21 de setembre de 2014 - 20: 47

El CD. Dénia va tornar a demostrar la seua solvència quan juga com a local i en el camp Diego Mena va vèncer amb total claredat al Contestà per 4 a 0.

El partit va començar amb el conjunt local alguna cosa dubitatiu en defensa i això va provocar que els visitants tinguessin dues clares ocasions de gol. La primera va ser en el minut 17 amb una rematada a boca de canó d'Octavio que va treure el porter local Maxi en una gran aturada. L'altra va ser alguns minuts més tard amb en desviar un tir de Imanol.

Entre una i altra, els deniers també van arribar amb perill a l'àrea rival. Al minut 21, Panucci després de regatejar al porter no va encertar amb la seua rematada. Una altra bona oportunitat va arribar després d'una bona jugada d'Àngel que no va trobar rematador.

Mono remantando una pilota de cap

El primer gol de la vesprada va arribar en el minut 39 en un córner botat per Auriña que va rematar Panucci de cap al fons de la xarxa. Aquest gol va donar molta tranquil·litat als homes de Jesús Moratal. El segon gol va arribar en el minut 42 en un córner que va prolongar al primer pal Gervarsio perquè Mico al segon rematés a gol.

Amb el marcador de 2 a 0 es va arribar al descans, després d'una primera meitat en què els locals van ser clarament de menys a més.

A la segona meitat, els deniers van cedir la pilota al seu rival, buscant sorprendre a la contra. La primera ocasió la va tindre Faye en el minut 53 quan es va plantar sol davant el porter rival, però no va encertar a definir. Al minut 60, en un ràpid contraatac local, ben portat per Àngel, Panucci, i Faye va ser culminat amb un gran gol obra de Mono.

L'ambició local va fer que la intensitat no baixés i set minuts més tard, va arribar el quart, obra de Faye amb un xut des de fora de l'àrea. A partir d'aquest moment el partit va quedar sentenciat, buscant els locals el cinquè. Un gol que va poder haver arribat de no ser per què la rematada de Michael es va estavellar al pal. Al final del xoc el 4 a 0 va fer justícia pel que es veu sobre el rectangle de joc.

Gran partit de tot l'equip dianense on va destacar un Maxi que va aparèixer quan el seu equip el necessito. Un Marc que va agafar responsabilitat i va saber dirigir el joc dels seus i la classe de jugadors com Mono i Paco que en el to de notable de la resta de jugadors van delectar a la seua afició amb la segona victòria a casa.

CD. Dénia; Maxi, Ayoze, Àlex, Paco, Gervasio(Giménez) 72', Marc, Cardona, Àngel (Michael) 76', Panucci, Mono (Sue) 84'y Auriña (Faye) 46'.

CD. contestà; Carles, Isa, Tete (J.Carlos) 70', Kiko (David) 51', Octavio (Julián) 70', Nando, Javi, Eric, Josep, Capsir i Imanol.

GOLS: 1-0 Panucci Mto. 39, 2-0 Mono Mto.42, 3-0 Mono Mto 61 i 4-0 Faye Mto. 67.

Àrbitre: Bustamante Ortiz, va amonestar amb groga als locals, Àlex i Paco i als visitants, Tete, Octavio i Eric.