El CD. Dénia va vèncer al CD. Xella i seguix lluitant per la promoció d'ascens

13 2015 abril - 00: 00

El CD. Dénia es va imposar per 3 a 1 al CD. Xella en el partit disputant al camp Diego Mena i seguix immers en la lluita per estar entre els equips que disputin la promoció d'ascens.

Lluita al centre del camp per controlar la pilota

En un ambient molt fred ja que es va registrar una de les entrades més pobres de la temporada es va jugar una trobada on una de les novetats va ser la presència del porter Murillo sota els pals del conjunt deniera.

A l'equip local li va costar un poc entrar en ritme de partit i en el minut 15 un error garrafal de Murillo, que li va lliurar l'esfèrica a un rival dins la seua pròpia àrea va significar el gol de l'Xella, en aprofitar Muñoz el regal del porter deniera . Aquest gol va deixar tocat als deniers durant deu minuts.

Mono esperant la pilota

Després l'equip va treure força mental i amb una bona feina per banda de Josep va començar a generar perill sobre la porteria rival. Al minut 32 Josep va rematar de cap al segon pal un córner d'Ángel, marcant el gol de l'empat. En aquest moment l'únic equip sobre el camp va ser el denier.

El premi al millor joc per als locals va arribar en temps d'afegit del primer temps, en marcar Àngel el 2 a 1. Un gol que va ser fonamental per a tranquil·litzar el joc dels homes que dirigeix Fernando Maestre.

A la segona meitat, el CD. Dénia va tindre el partit controlat, fins i tot després de l'expulsió de Cardona en el minut 54. El Xella va demostrar ser un equip bastant feble i no va inquietar la porteria del Dénia. La sentència va arribar en el minut 90 quan Mono va aprofitar una errada de la defensa visitant per marcar el 3 a 1.

Després d'aquesta jornada l'equip de Maestre ocupa la quarta plaça amb 51 punts a 4 punts del tercer classificat que és el Recanvis Colom, tot això abans del derbi comarcal que es disputarà diumenge que ve al camp municipal de futbol de Xàbia.

Onze del Dénia davant el Chella

Fitxa Tècnica

CD. Dénia: Murillo, Cardona, Álex, Ferran, Paco (Ayoce 81'), Gervasio, Ángel, Josep (Elias 77'), Mono, Souhe (Giménez 57') i Panucci (Enrique 89').

CD. Xella; Columbo (Maki60'), Ángel, Borja (Granero 80'), Roca (Víctor 65'), Lleig, Chulià, Carles, Evaristo, Muñoz, Quique i Joshua (Denis 74').

gols: 0-1 Muñoz, Mto. 15, 1-1 Josep, Mto. 32, 2-1 Àngel Mto. 46 i 3-1 Mono, Mto. 89.

àrbitre: Alcolea castell, va mostrar cartolines groga als locals, Murillo, Ferrán i Souhe i va expulsar amb roja directa a Cardona al minut 54. Pels visitants van veure grogues, Carlos, Muñoz, Quique i Joshua.