El CD Dénia va vèncer a la UE Tavernes en un partit molt intens (2-1)

19 de setembre de 2016 - 10: 11

A la tercera jornada de lliga ha arribat el primer triomf del CD Dénia, En guanyar a la UE Tavernes per 2 a 1 en un partit molt intens. el camp Diego Mena va registrar una mitja entrada amb una bona presència de seguidors vallers.

Onze de el CD Dénia que es va mesurar a la UE Tavernes

El partit va començar amb un ritme bastant lent i gairebé sense intensitat. Cap dels dos contendents es va atrevir a trepitjar l'àrea rival, el joc es va desenvolupar en la seua major part a la parcel·la central. L'única cosa destacable dels primers minuts va ser un refús d'Héctor des del mig del camp que es va enverinar i que va obligar a Tonet a ficar una mà miraculosa quan la pilota després de fer un estrany, es colava a la porteria deniera.

Amb el pas dels minuts i davant la passivitat local va ser l'equip valencià qui va donar una passada cap endavant. El golejador Alberto Pomer va encertar en la primera ocasió que va tindre, i després de veure avançat al porter local, Tonet, li va enviar una pilota que li va sobrepassar i va anotar el primer gol de la vesprada.

Els dos tècnics calmant l'ànim dels seus jugadors

Aquest gol va esperonar al conjunt de Juan Carlos Signes, Que es va bolcar sobre l'àrea visitant. A la eixida d'un córner, una pilota bombejada va ser rematat de cap per el central denier Cristian, encara que finalment va ser Joan qui va marcar en la seua pròpia porteria. Amb l'empat a un al marcador la intensitat es va disparar i van començar les topades i frecs entre els jugadors.

Al minut 38 1 picabaralla entre jugadors de tots dos bandes va ser saldat pel col·legiat amb targeta roja per al local, Àlex Gayà i per al visitant, Aaron. Al descans es va arribar amb l'empat a un.

A la segona meitat l'únic equip que va buscar la victòria va ser el CD Dénia. Va tindre bones arribades a la porteria visitant tot i que no va encertar en la rematada. Paco va tindre una clara ocasió però la seua rematada al segon pal va eixir per dalt del travesser. Amb un Dénia clarament bolcat sobre l'àrea rival, Renzo va posar una bona pilota al centre de l'àrea que no va trobar rematador.

A la recta final del partit el major domini i el millor joc dels groguets van tindre la seua recompensa, ja que Javi va encertar a marcar gol una pilota que va rebre en el segon pal. Amb el CD Dénia per a dalt en el marcador va seguir dominant el seu rival i Renzo va poder haver augmentat l'avantatge però el porter de la UE Tavernes, Josep encertar en la seua mà a mà amb el davanter deniera.

Xàbia Hernández dedicant el seu gol

Al final va arribar el primer triomf per als deniers que deu servir per calmar les ànsies de la plantilla deniera que ara pot veure el següent partit d'una altra manera.

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Tonet, Nico, Cristian (Renç 66'), Jordi, Panucci (Espinosa 87`), Paco, Josep (castell 46`), Ferran, Álex Gayá, Javi i Borja (Cap 46`).

UE Tavernes: Josep, Solet (Talens 81`), Alberola (Sellens 28`), Aaron, Carlos, Alberto Pomer (Campos 74 '), Alfons, Héctor, Estruch, Hugo i Joan.

Gols: 0-1 Alberto Pomer 22 ', 1-1 Joan PP 29 i 2-1 Javi 85'.

Àrbitre: Morales Lorente. Va amonestar amb targeta groga als locals; Javi i Borja i als visitants; Hèctor, Hugo, Campos i Sellens. Va expulsar per doble groga al local, Àlex Gayà al 44 i amb targeta roja directa a Aaron i al tècnic Xavi Pons, al minut 44.