El CD. Dénia seguix somiant amb la promoció d'ascens

11 de maig de 2014 - 19: 49

El CD. Dénia seguix somiant amb la promoció d'ascens amb el seu triomf davant la UD. Sueca per 2 a 0. Els gols de Brian i Michael a la recta final del partit han permès que els deniers tornin als llocs de promoció. A això s'ha unit la derrota a casa del Massanassa davant el Canals (1-3).

Els deniers celebrant el gol de Brian

El conjunt que dirigeix Jesús Moratal va saltar al camp Diego Mena sabent el que es jugava. Això va provocar que des de l'inici foren els locals els que van portar el pes del partit. Els visitants es van limitar a defensar-se amb ordre.

Al CD. Dénia li van faltar idees en atac i només va portar perill a la primera meitat, amb xuts llunyans tots de Faye. Uns van eixir fora i altres van trobar bona resposta en el porter visitant.

A la segona meitat, el domini dels locals es va anar acreixent però no van aconseguir portar massa perill a l'àrea visitant. Al minut 65. Morelló tret a l'àrea xicoteta i el porter de la UD. Sueca va desviar amb els peus a córner. Al minut 71, Gervasio va llançar una falta lateral, que va rematar Cristian de cap fora del marc contrari.

Amb el pas dels minuts els deniers van arriscar i van voltar l'àrea del seu rival. Al minut 82, un centre de Faye va ser rematat de cap per Brian al fons de la porteria de la UD. Sueca. Un gol que va fer explotar a tota la banqueta i sobretot a una afició que ho estava passant malament veient que no arribava el gol.

En la celebració del gol, el denier Ismael va veure la segona cartolina groga pel que deixo al seu equip en inferioritat numèrica. L'àrbitre va allargar el final del partit davant la desesperació dels locals. Però en el temps de prolongació, una arrencada de Falle que va culminar amb un centre sobre Michael va permetre al davanter denier marcar el segon gol, que va sentenciar el partit.

Ara espera al conjunt de la Marina Alta una nova final, que serà davant un Beniganim que és segon i que avantatja l'equip denier en un punt a la classificació.

CD. Dénia; Maxi, Álex (Brian) 56', Paco, Cristian, Gervasi, Heredia (Abou) 84', Panucci (Ismael) 41', Ferran, Morelló, Michael i Faye (Falle) 89'.

UD. sueca; David, Lucas, Ximo (Hugo) 45', Àngel, Coke, Ferran, Adri, Silvio (Colomer) 73', Álex (Salva) 85`y Carlos Gramache (Fos) 51'.

Gols: 1-0 Brian. Mto., 82; 2-0 Michael. Mto. 92.

Àrbitre: Montero Torres: Va amonestar amb cartolina groga als locals; Àlex i Faye i va expulsar al local Ismael en el minut 86 per doble groga. Pels visitants va amonestar; David, Ferran, Àlex i Fos.