El CD Dénia seguix intractable en el seu feu i va golejar a la UD Oliva (3-0)

08 de novembre de 2015 - 21: 29

El CD Dénia seguix intractable en el seu feu i va golejar a la UD Oliva a la qual va vèncer per 3 a 0.

Bona ocasió del Dénia

L'arrencada de la trobada va estar marcat per la forta pressió que van exercir els visitants en la línia medul·lar. Això va dificultar molt les accions dels deniers que no van trobar espais per on entrar. El pes en el joc va ser dels locals tot i que no van aconseguir posar en perill la porteria visitant.

El primer avís dianense va arribar a la mitja hora quan Carlos Ribes va treure una falta lateral i Borja Martínez va rematar de cap estavellant l'esfèric al pal. Al minut 41 Paco va posar a prova el porter visitant que va rebutjar el xut enviant la pilota a córner.

El primer gol va arribar un minut després quan Borja es va aprofitar d'un error defensiu per batre Escriva. Amb el 1 a 0 es va arribar al descans.

A la segona meitat, no van canviar moltes coses pel que fa al posicionament dels jugadors. Al minut 51 una sèrie de rebutjos a l'àrea deniera va acabar amb un xut d'un jugador de la UD Oliva i Nico en la línia de gol va ficar una mà prodigiosa evitant el gol.

El col·legiat va marcar la pena màxima i va expulsar amb targeta roja directa al defensor denier. El penal el va llançar Jaume Morera i el porter local, Maxi va aconseguir desviar la pilota. A partir d'aquest moment els visitants van abaixar els braços i el CD Dénia malgrat la seua inferioritat numèrica va dominar clarament el joc.

Al minut 67, Panucci va culminar una gran jugada personal amb un xut creuat que va batre al porter visitant, va ser el 2 a 0. La victòria deniera la va arrodonir, Ferran al minut 78, quan davant la eixida del porter visitant li va elevar la pilota aconseguint un gol de bella factura.

Al final un nou triomf per al conjunt que dirigeix Juan Carlos Signes i que li fa situar-se en el quart lloc de la classificació a tres punts del líder.

Panucci perseguint la pilota

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Maxi, Álex Gayà (Pintxo, 84), Nico, Carlos Ribes, Gervasio, Panucci (Céspedes, 81), Paco, Alberto Morera, Ferran, Renzo (Sito, 65) i Borja (Josep, 79).

UD Oliva: Escriva, Falquet, Eloi Pomar (Puig, 77), Néstor, Pelleti, Iborra, Álvaro, Vidal, Morera (Torres, 72), Camp (Girau, 66) i Morell (Eric, 56).

gols: 1-0 Borja, Mto., 42. 2-0 Panucci, Mto. 67 i 3-0 Ferrán, Mto 78.

àrbitre: Roch Mata, va ensenyar grogues als locals; Carlos Ribes, Gervasi, Paco, Borja i va expulsar amb targeta roja directa a Nico, al minut 51. Va mostrar groga al visitant, Girau.