El CD Dénia seguix intractable a casa i va vèncer a l'Algemesí per 2 a 0

22 de novembre de 2015 - 21: 43

Dos gols de Borja Martínez van servir perquè el CD Dénia tragués endavant el seu partit davant el Algemesí CF al que va vèncer per 2 a 0 al camp Diego Mena.

El conjunt de la Marina Alta va tornar a oferir una gran solvència al seu feu. Va començar el matx amb una notable superioritat respecte a un rival que no va trobar la manera de frenar el joc de combinació que va mostrar el conjunt local. Una vegada i una altra els locals van superar per banda el seu rival.

Borja Martínez marcant el primer gol

Al minut 8, una penetració de Paco la va culminar Panucci amb un centre a l'àrea que Borja Martínez no va arribar a rematar per centímetres. Un minut més tard la jugada calcada va acabar amb una rematada de Borja Martínez que aquesta vegada li va valer per marcar el primer gol de la vesprada.

Un gol que va suposar tranquil·litat per als jugadors que dirigeix Juan Carlos Signes que a poc a poc es van fer amb el control absolut del joc. El porter local Maxi va ser un mer espectador ja que el Algemesí amb prou feines va trepitjar la seua àrea.

Amb el 1 a 0 es va arribar al descans amb la sensació que per poc que trepitgés l'accelerador, el CD Dénia resoldria el partit a la segona meitat.

A la represa el joc va seguir controlat pels locals tot i que els riberencs van posar en una doble ocasió a prova el porter local. Però els trets d'Aitor i Ferran van ser controlats molt bé per Maxi.

Al minut 68 una falta lateral magistralment executada per Panucci va servir perquè Borja Martínez s'avancés al seu marcador i d'un bonic cop de cap enviés la pilota al fons de la xarxa. Amb el 2 a 0 el xoc va quedar pràcticament sentenciat. Tot i que els locals van tindre ocasions molt clares per haver augmentat el marcador. Un mà a mà entre Pinxo i el porter visitant no ho va saber resoldre el davanter local.

Una altra gran ocasió la va tindre Paco després d'una gran jugada personal i una altra també molt clara la de Panucci que va elevar la pilota davant la eixida del porter valencià però no va trobar porteria. Al final del xoc 2 a 0 i el Dénia que seguix en els llocs alts de la classificació abans de veure les cares diumenge que ve amb un altre dels grans del grup, la UE. Gandia.

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Maxi, Céspedes, Àlex Gayà, Nico, Gervasio, Panucci, Paco, Ferran, Alberto (Cardona, 74 '), Renzo (Pinxo, 62') i Borja Martínez (Sito, 75 ').

Algemesí CF: Javi Marchena, Manu (Pala, 85 '), Sisco, Christian, Raúl (Renzo, 71'), Adrián, Ferran, Litos, Cambra (Antón, 46 ') i Aitor.

gols: 1-0 Borja Martínez Mto 9 i 2-0 Borja Martínez Mto 68.

àrbitre: Crespo Calero. Va amonestar al local Paco; així com als visitants Cambra, Christian i Sisco.