El CD Dénia va perdre la imbatibilitat a Atzeneta en caure per 3 a 2

01 de novembre de 2015 - 09: 53

El CD Dénia va perdre la imbatibilitat a Atzeneta en caure per 3 a 2, en un partit en què els deniers es van avançar per dues vegades en el marcador.

Borja Martínez autor de segon gol a Atzeneta

El xoc va tindre un inici igualat, amb dos equips que es van respectar molt i que van buscar exercir el control en la parcel·la central. Les primeres aproximacions a l'àrea van ser del conjunt groguet. Encara que les rematades de Panucci i de Pinxo no van trobar el premi del gol.

L'avís més seriós dels van donar els locals al minut 30, quan Octavio va enviar una falta al pal de la porteria defensada per Maxi. Amb l'empat inicial es van retirar els jugadors als vestidors.

A la represa el ritme va ser un altre diferent ja que hi va haver un joc més vertical en les dues formacions. Al minut 48, un centre de Carlos Ribes va ser rematat per Panucci marcant el 0 a 1. Poc va durar l'alegria per als visitants ja que en el minut 53, Francesc va marcar el gol de l'empat.

Amb les taules al marcador el joc va entrar en un estira i arronsa, sent els homes que dirigeix Juan Carlos Signes qui van tindre una ocasió molt clara per marcar, però el xut de Borja Martínez va eixir fora prop del pal. Sito va tindre una altra però el seu xut va anar per dalt del travesser. Instants després, Renzo va posar a prova el porter local, que va realitzar una gran aturada.

Els locals van tindre ocasions per marcar en les rematades de Francesc que va obligar a Maxi a realitzar a emprar-se a fons per evitar el gol. Al minut 69, va ser el CD Dénia qui va marcar per mediació de Borja Martinez que va resoldre amb un xut precís un aldarull a l'àrea local. Un gol que va servir per asserenar el joc dels visitants que ja no van atacar amb tant desvergonyiment.

L'Atzeneta es va bolcar sobre l'àrea denier i al minut 78, va aconseguir l'empat obra de Francesc en rematar al segon pal un bon servei d'Arnau Sirvent. Un poc que va sembrar dubtes a l'equip de la Marina Alta que a tres minuts per al final va encaixar el tercer gol, obra de Vicent Moncho.

A partir d'aquest moment i fins al xiulet final, el CD Dénia es va bolcar sobre la porteria rival a la recerca de l'empat. No ho va aconseguir i va acabar perdent el seu primer partit de lliga per 3 a 2.

fitxa tècnica

Atzeneta UE: Gabri, Javi Torró, Víctor Espí, Carles Vidal, Mollá (Àlex Cambra, 82 '); Àlex Redondo (Mateu Climent, 74 '), Salva Jornet (Edu Hermoso, 50'); Arnau Sirvent, Marc Ureña, Octavio (Vicent Moncho, 57 '); i Francesc.

CD Dénia: Maxi; Carlos Ribes, Nico, Gervasio (Albert, 71 '), Álex Gaya; Paco, Ferran; Borja Martínez, Panucci, Sito i Pinxo (Renzo, 46 ').

gols: 0-1 Cristian Panucci (48 '); 1-1 Francesc (53 '); 1-2 Borja Martínez (69 '); 2-2 Francesc (78 '); 3-2 Vicent Moncho (87 ').

àrbitre: Morales Lorente. Va amonestar per part local a Carles Vidal i per part visitant a Àlex Gayà, Gervasi, Carlos Ribes, Borja Martínez i Renzo.