El CD Dénia no va poder a Canals davant de tanta adversitat i va caure per 2 a 1

20 de desembre de 2015 - 10: 31

El CD Dénia va sumar la seua segona derrota a la Lliga en caure per 2 a 1 en el camp del "Quatre Camins", davant la UD Canals. Els deniers no van poder amb l'adversitat que va suposar que el rival s'avancés abans del primer minut de joc i posteriorment amb unes decisions arbitrals totalment parcials feia el conjunt valencià.

Els davanters deniers esperant la pilota

Quan tot just s'havien col·locat els jugadors sobre el terreny de joc, Izán va enviar una pilota a Carlos Calataiud que amb un xut des de fora de l'àrea, va aconseguir batre Maxi. L'equip que dirigeix Juan Carlos Signes va respondre bé a aquest tant i va començar a controlar el joc.

Al minut 18, Moya va rematar i el porter deniera va aturar la pilota, però l'assistent de banda va marcar gol i l'àrbitre va concedir el gol davant les protestes visitants. Aquest gol va deixar tocat als deniers que van tindre uns minuts de dubtes. Van serrar les locals, i la defensa deniera va haver d'emprar a fons. Es va arribar al descans amb un preocupant 2 a 0.

A la represa va ser el CD Dénia qui va prendre la batuta del suc i se'n va anar a intentar la remuntada. Però al minut 56, Paco va ser expulsat en veure la segona cartolina groga i això va deixar els deniers en inferioritat numèrica. Tot i així, el control del joc va seguir sent de l'equip de la Marina Alta. Borja ho va intentar però la seua rematada va eixir fora.

Al minut 72, Panucci va rematar aconseguint allotjar a la pilota a la porteria rival, però el col·legiat el va anul·lar en assenyalar fora de joc. Les protestes deniers soló van servir perquè Carlos Ribes veiés la segona targeta groga i fos expulsat, deixant al seu equip amb nou jugadors sobre el terreny de joc.

Una caiguda de Panucci a l'àrea local va ser reclamada per la banqueta visitant però l'àrbitre no va voler assenyalar el penal. Va ser en el minut 76 quan un defensor local, va derrocar a Borja i al col·legiat no li quedo més remei que assenyalar la pena màxima. Panucci va ser l'encarregat de llançar-la i anotar el gol visitant.

Després d'aquest gol, el CD Dénia va seguir buscant l'empat i Sito va estar a punt d'aconseguir-però la seua rematada se'n va anar excessivament creuat. En l'últim instant de la trobada la va tindre l'equip de Juan Carlos Signes, però la falta llançada per Panucci no va trobar el premi del gol.

Al final de la trobada l'enuig en l'expedició deniera va ser majúscul amb l'actuació del col·legiat. Tot i la derrota el CD Dénia tanca l'any com a líder del grup III de Preferent.

Fitxa Tècnica

UD Canals: Javi Lloret, Abdó Arándiga, Izan, Javi Sanchis, Bonet, Benji, José Manuel, Jacobo Ostos (Alex 64 '), Abellán, Carlos Calataiud (Sergio 81') i Moya (Rubén Dubal 90).

CD Dénia: Maxi, Álex Gayà, Nico (Céspedes 85 '), Cardona (Alberto 46'), Carlos Ribes, Gervasio, Panucci, Paco, Josep (Sito 58 '), Renzo i Borja.

gols: 1-0 Carlos Calataiud Mto. 1, 2-0 Moya Mto 18 i 2-1 Panucci (penal) Mto.78

àrbitre: González Álvarez. Va amonestar pels locals a Javi Sanchis, Abellán, Bonet, Moya, Benji i al delegat Marcos Soriano, pels visitants a Cardona i Céspedes. Va expulsar per doble amonestació als visitants Paco i Ribes.