El CD. Dénia no disputarà la promoció d'ascens tot i guanyar a la UD. Alginet per 3 a 0

25 de maig de 2014 - 21: 46

El CD. Dénia no disputarà la promoció d'ascens tot i guanyar al campió de Prefertente la UD. Alginet per 3 a 0. Ha conclòs la lliga empatat a punts amb el Massanassa, però el gol average particular ha fet que els valencians aconseguissin la classificació. Els deniers van estar durant un minut en la promoció, ja que l'Alcoià B va empatar a un en el minut 89. Però un minut després va ser el Massanassa qui va marcar de penal el gol que va deixar fora els deniers.

Paco envoltat de jugadors rivals

Els homes de Jesús Moratal van acabar el partit totalment enfonsats. Faltaven pocs minuts l'equip dianense guanyava per 2 a 0 i de sobte tot el públic crit gol davant l'estranyesa dels protagonistes que estaven sobre el rectangle de joc. Era l'empat de l'Alcoià B, però segons després la decepció es va apoderar de tots.

El CD. Dénia va fer la seua feina a la perfecció, suc un dels seus millors partits de la temporada a casa. La posició de Gervasio al centre del camp va donar molt de criteri als locals. A la primera meitat, poques ocasions de perill. La més clara per Morelló que tret fora ajustat al pal davant la decepció dels seguidors deniers.

A la segona part, els locals van buscar la porteria rival amb més ganes. El conjunt visitant va pensar més en la promoció que té per davant i va efectuar canvis, traient del terreny de joc als seus jugadors claus.

Al minut 66, el juvenil Josep va marcar el primer gol de la vesprada. El públic ho va celebrar amb ganes però sabent que en aquest moment el Massanassa també guanyava per 1 a 0. Al minut 69 Faye va treure un córner i Cristian de cap pusó el 2 a 0. Després va arribar el minut de glòria, amb l'empat de l'Alcoià B. Després la decepció i el colofó ​​a una vesprada amarga el va posar Faye quan en temps d'afegit va marcar el 3 a 0 que de poc vàlua.

El conjunt deniera acaba quart amb els mateixos punts que el tercer pel que no es classifica per a la promoció d'ascens.

Jesús Moratal consolant Faye

CD. Dénia: Maxi, Paco, Àlex, Cristian, Gervasio (Ismael) 81', Abou (Brian) 62', Panucci (Josep) 34', Marc (Ricky) 76', Morelló, Michael i Faye.

UD. Alginet: Greus, David Mallo, Álvaro, Ortega, Raúl, Ibáñez (Roldán) 71', Sergio Marco (Alfonso) 63, Juárez, Micó, Carlos i Alberto Pomer (Chato) 52'.

Gols: 1-0. Josep, Mto. 66. 2-0 Cristian Mto. 69. i 3 - 0. Faye Mto. 91.

Àrbitre: López Larrosa: Va amonestar amb grogues al local, Àlex i expulso al tècnic Jesús Moratal. Pels visitants va amonestar amb grogues a Micó.