El CD Dénia aconseguix allunyar-se de la davallada després de guanyar 3-0 contra el Pego CF

11 de maig de 2021 - 10: 37

El CD Dénia goleja el Pego al camp Diego Mena i aconseguix, d'aquesta manera, apropar-se a l'anhelada permanència.

El derbi comarcal es va viure al camp deniera amb tensió per la importància dels punts que estaven en joc. Els de Dénia sabien que no podien deixar escapar-si volien seguir optant a mantindre-se en la categoria la temporada que ve.

La trobada des d'un principi va ser favorable per al CD Dénia, ja que 5 minuts després de l'xiulet inicial Panucci va marcar l'1-0. Amb aquest marcador van arribar a la meitat de la trobada després d'una còmoda primera part en la qual els dienenses a penes va patir una ofensiva rival.

A la segona part, Destefano sentenciar l'ànim dels de Pego a l'marcar-los el 2-0. El partit ja estava decidit, però Juanito va decidir augmentar el marcador amb un rebuig que va convertir en el 3-0 definitius.

D'aquesta manera, el Dénia se situa setè amb 27 punts i el Pego cau novament a l'última plaça de la taula.