El CD. Dénia li va fer un cop de mà a un feble Catarroja CF. (5-0)

11 de maig de 2015 - 00: 00

El CD. Dénia li va fer una maneta a un feble Catarroja CF, a qui li va endossar un cinc a zero i van poder ser alguns més d'haver estat més encertats els davanters deniers.

Mono va marcar dos gols contra el Catarroja

La trobada que es va disputar al camp Diego Mena va comptar amb una de les pitjors entrades de la temporada, influenciat potser, pel fet de jugar-se al matí. Poca història donat el domini dels locals davant el pitjor rival que s'ha vist a Dénia està temporada.
Els homes que entrena Fernando Mestre es van fer amos de la pilota i no van deixar opcions a un rival que es va mostrar molt tou sobre el terreny de joc. Davant tantes facilitats els locals van arribar amb molta claredat a l'àrea valenciana. El primer gol va arribar en el minut 18 en rematar Gervasio una pilota en la vora de l'àrea.

Sense tindre temps a la reacció, va arribar el segon en el minut 23 quan Giménez va rematar de cap un servei de córner. En aquest moment el partit va quedar totalment sentenciat, ja que el Catarroja CF., va abaixar els braços. Al minut 32 va arribar el tercer gol, obra de Mono després de rebre un bon servei de Panucci. Amb el 3 a 0 els jugadors van marxar al descans.

Poques coses van canviar en la segona meitat, amb domini total dels locals davant un rival que amb prou feines si pas de la línia del mig del camp. Al minut 55, Mico va posar el segon en el seu compte particular i quart del conjunt "groguet". Els tècnics de tots dos equips van concedir minuts als seus homes de banqueta.
Al minut 68 va ser Panucci qui va fer el cinquè gol i d'aquesta manera va tancar el compte anotadora d'un CD. Dénia que va tindre diverses ocasions més per haver augmentat el marcador. Al final triomf amb golejada que seguix deixant als deniers amb possibilitats matemàtiques d'estar en la promoció d'ascens a falta de dues jornades per acabar la lliga.

Fitxa Tècnica

CD. Dénia; Maxi, Cardona, Ayoce, Giménez, Paco, Gervasio (Faye 72'), Carlos Ribes(Àngel 67'), Josep, Mono (Elíes 67') Souhe (Escobar 60') i Panucci.

Catarroja CF: Greus, Borja (Ruban 76'), Raúl Valero, Jhon, Juanvi, Asun, Kevin, Ali, Adrián (Pascu 25'), David i Ferran (Carlos 63').

gols: 1-0 Gervasio Mto. 18. 2-0 Giménez Mto.23. 3-0 Mono Mto.32. 4-0 Mono Mto. 55. i 5-0 Panucci Mto. 69.

àrbitre; Andreu Sabuco que no va mostrar amonestacions a cap dels jugadors delos dos equips.