El CD. Dénia Juvenil B va remuntar i va vèncer al Calp CF. per 3 a 1

02 de març de 2015 - 13: 46

El conjunt juvenil B de l' CD. Dénia va haver de treballar durament per remuntar el partit en què es va mesurar a l'Calp CF. Els deniers van neutralitzar el primer gol dels calpins per acabar guanyant per 3 a 1.

Dénia Juvenil B

Bonic i interessant el parti que les dues formacions van oferir a el públic que es va congregar al camp Diego Mena. Durant els primers minuts de la trobada, van ser els jugadors que dirigeix Nando Boluda qui van arribar amb força claredat sobre l'àrea calpina, encara que la falta d'encert en la rematada els va impedir marcar.

Als quatre minuts, va arribar el primer gol del matí ± ana, quan el calpí, Noakes lanzó un xut ras, que es coló entre el cos i les mans de l'porter deniera. Un gol que desestabilizó el joc dels locals que van perdre el rumb de el joc durant diversos minuts.

Amb el pas dels minuts, el joc dels groguets va ser evolucionat i van aconseguir arribar amb perill a l'à rea de l'Calp encara faltó encert en la rematada. Amb el 0 a 1 es va arribar a la mitja part.

DÃ © nia i Calp juvenil

A la reanudación, el dominió dels deniers es acrecentó i van posar setge a l'à rea calpina. Al minut 53, Quique Sirerol va assolir el gol de l'empat. El Calp es va enfonsar ja que sis minuts desprà © s, de nou, Quique Sirerol, va marcar a l'transformar un penal. Aquest gol dejó tocat als visitants que van intentar reaccionar però van xocar amb la defensa local.

El juvenil deniera redondeó el partit en el minut 77 quan Jordi Sirerol culminó una gran jugada col·lectiva del seu equip, anotant el tercer gol. A la fi de el temps reglamentari es va arribar amb el triomf del nou CD. Dà © nia per 3 a 1.

Amb aquest triomf l'equip que dirigeix Nando Boluda s'ha col·locat segon a la classificació a un nomà © s punt de l'líder, la UD. Benissa.