El CD. Dénia Juvenil B líder després de vèncer a Algemesí (2-4)

05 de gener de 2015 - 00: 02

El CD. Dénia juvenil B que entrena Nando Boludo s'ha col·locat com a líder de la 2ª Regional Grup VI, després de vèncer en la visita al camp del Algemesí per 2 a 4 en el xoc pertanyent a la jornada onzena que va ser ajornat el 30 de novembre.

Alegria al vestidor deniera

Els xavals deniers van saber sobreposar-se al revés que va suposar que els locals s'avancessin en el marcador en el minut 9 després de marcar de penal. La reacció de conjunt groguet va arribar aviat ja que Enrique va aconseguir en el minut 14 el gol de l'empat. Amb un bon futbol i controlant perfectament la pilota, els deniers es van avançar al minut 35 amb el gol d'Álvaro. Amb el 1 a 2 es va arribar al descans.

A la segona meitat, els nois de Nando Boluda s'ho van prendre molt seriosament, conscients que estava en joc el liderat. Al minut 55 va arribar el tercer gol denier obra de Jonathan. Gràcies al seu més domini va arribar cinc minuts més tard el quart, anotat per Jordi. Al minut 78 l'Algemesí va maquillar el resultat marcant el segon gol. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el 2 a 4 per al juvenil deniera.

CD. Dénia Juvenil B a Algemesí

Amb aquesta victòria el CD. Dénia Juvenil B, va sumar 35 punts, un més que té la UD. Benissa que és segon. A falta d'una jornada perquè s'acabi la primera volta del campionat, els grocs sumen, 10 victòries, 2 empats i una derrota, precisament al primera jornada de lliga quan va caure davant la UD. Benissa per 2 a 3.