El CD Dénia Juvenil A va remuntar el seu partit davant l'Olimpic Xàtiva CF (3-1)

10 de setembre de 2018 - 11: 16

Els xavals del juvenil A del CD Dénia van demostrar que també saben remuntar els partits. al camp Diego Mena amb la pluja com convidada es va disputar un partit que va resultar molt entretingut i que va acabar amb triomf deniera davant l'Olimpic Xàtiva CF per 3 a 1 ..

Amb un terreny de joc molt ràpid per la pluja, el control de la pilota no va ser fàcil, les dues formacions van pressionar molt i això va dificultar a qualsevol de les dues esquadres imposar el seu joc. Va ser un partit d'anada i tornada on el conjunt local no va estar còmode.

Molts errors en el control de la pilota i molta lluita, més força que futbol i passada la mitja hora, el col·legiat va assenyalar una justa pena màxima favorable al conjunt visitant, que Orquín es va encarregar a transformar.

Amb el 0 a 1 al marcador, els nois que dirigeix ​​David Mallol van intentar igualar abans d'arribar al descans, cosa que malgrat els seus intents no van aconseguir.

El CD Dénia va ser millor en el segon temps

Després de passar pel vestidor, l'equip de Mallol, va eixir amb aires nous i als tres minuts van veure com el col·legiat va castigar a l'equip valencià amb un penal, que Carles va aconseguir transformar, deixant les taules al marcador.

Arran del gol de l'empat, els deniers es van llançar a l'atac aconseguint trenar jugades de molt mèrit. Els valencians no es van fer enrere i van seguir arribant amb cert perill sobre l'àrea deniera.

Es va entrar a la recta final de la trobada amb l'espasa en tot l'alt, ja que uns i altres arribaven a les àrea contràries. Al minut 81 va ser l'equip local qui va colpejar, al llançar una falta des de la banda esquerra que el porter visitant no mesura bé en la seua eixida i es menja l'esfèric i Miguel Mut va anotar el 2 a 1.

Res més treure de centre, Vengut es va fer amb la pilota i en una ràpida contra va marcar el gol de la tranquil·litat per als locals. Amb el 3 a 1 es va arribar al final del temps reglamentari.