El CD. Dénia va ser sorprès a casa pel Canalense (1-2)

10 de febrer de 2014 - 00: 00

Els deniers s'han entestat a donar-li emoció a la lliga del grup III de Preferent. Van saltar al camp sabent els resultats de l'Massanassa i el Benigànim però no els va servir de molt ja que van caure a casa davant un Canalense que els va derrotar per 1 a 2.

Als trenta segons de partit, el Canalense es va aprofitar d'un error defensiu i Ferran va ser derrocat dins de l'àrea per un defensor deniera. L'àrbitre no va assenyalar el clar penal i li va perdonar la roja al jugador local. Aquest error va provocar en la defensa una inseguretat mai vista aquesta temporada.

Li va costar a l'equip de Jesús Moratal entrar en el partit. El primer tir local, va arribar en el minut 28 quan Javi García va disparar per dalt del travesser. Minuts després Panucci al segon pal va fer lluir-se al porter del Canalense, Javi.

Al minut 43, Faye va rematar i el porter, Javi va treure clarament la rematada del davanter denier, quan la pilota havia sobrepassat la línia de gol. L'àrbitre no va donar el gol davant les protestes locals. Al descans es va arribar amb empat a zero.

La segona meitat va començar amb un va disparar de Michael que se'n va anar alt. Al minut 57, Rafa Vila va marcar per al Canalense el 0 a 1, en un error defensiu dels deniers. Amb el marcador en contra, l' CD. Dénia es va anar cap endavant i Faye en el minut 62, va culminar una gran jugada personal amb el gol de l'empat.

Després del gol, els locals van jugar uns bons minuts de joc. Javi García de xilena va fer lluir-se a Javi que va desviar amb la punta dels dits la pilota a córner. Al minut 83 després d'una falta llançada per Gervasio, L'esfèrica va arribar a Faye que de nou va provocar una gran intervenció del porter del Canalense.

Al minut 85, Javi Calatayud va estar llest i va marcar el 1 a 2, davant les protestes locals, que van reclamar posició de fora de joc. No hi va haver temps per a més i el CD. Dénia va eixir derrotat de la seua camp Diego Mena per 1 a 2.

CD Dénia: Maxi, Nico (Joel, min 85), Álex Gayà, Cristian, Gervasio; Heredia, Ferran (Brian, min 79); Panucci (Fall, min 69), Faye, Michael i Javi García.

FC Canalense: Javi, Izan, Lloret, César, Soler (Nando, min 70), Calataiud, Gras, Toni Barberà, Ferran (David, min 46), Moha (Richard, min 80) i Rafa Vila.

Gols: 0-1 Rafa Vidal, min 50; 1-1 Faye, min 62; 1-2 Javi Calataiud, min 85.

Àrbitre: Soler Martínez, va amonestar al local Nico i als visitants; Soler i Gras.