El CD. Dénia va ser clarament superior al Pego al que va vèncer per 4 a 1

27 de setembre de 2015 - 21: 40

El CD. Dénia es va mostrar com un equip molt superior al Pego CF., al que va vèncer per 4 a 1, en el xoc que de disputar al camp Diego Mena. Des del xiulet inicial el conjunt local es va apoderar de la pilota i domino clarament al seu rival.

Renzo va ser l'autor de dos gols

La defensa Pegolina es va haver de multiplicar per intentar frenar les internades per les dues bandes dels jugadors locals. Els deniers van moure la pilota amb molt criteri i els seus homes d'avantguarda van mostrar una gran mobilitat que va tornar local a l'defensa roja.

Al minut 21 Paco de cap va aconseguir el primer gol de la vesprada. Era el premi al millor joc del seu equip que ja havia posat en dificultats el porter visitant. Els pegolins amb prou feines van tindre presència a l'àrea local. Al descans es va arribar amb el 1 a 0 al marcador.

Res més iniciar-se la segona part, Renzo va sentenciar el xoc després d'una gran paret entre Paco i Panucci, que va rematar el davanter denier en el segon pal. A partir d'aquí el Pego sota els braços i els homes que dirigeix Juan Carlos Signes van dominar a plaer.

Al minut 55 va arribar el 3 a 0 obra de Renzo que va rematar una pilota que li va deixar franc el porter visitant en rebutjar i no subjectar un fort xut de Josep. Amb aquesta clara avantatge, el míster local va donar minuts als seus homes de banqueta. Al minut 66, Gervasio estavellar la pilota al pal en el llançament d'un falta directa.

Les ocasions es van anar succeint a la porteria Pegolina i en el minut 78, el denier, Paco va rematar de cap una pilota que es va estavellar al travesser. Dos minuts després, Ferran en una gran cavalcada en solitari es va plantar davant Murillo a qui va batre aconseguint el quart gol dels locals. El Pego va aconseguir el gol de l'honor en el minut 87, al rematar de Frede una centrada des de la dreta.

Un triomf que permet als deniers entrar en llocs de promoció després d'un bon inici de lliga, ja que l'equip es manté invicte després de quatre jornades.

Onze del Dénia

Fitxa Tècnica

CD. Dénia: Maxi, Álex Gayà, Nico, Carlos Ribes(Edu 64'), Gervasio (Cardona 67'), Panucci, Paco, Josep (Pinxo 71'), Morera (Borja 55'), Ferran i Renzo.

Pego CF: Murillo, Jordan, Adri, Giménez, Fran, Rubén (Dani 67'), Carles, Frede, Venti, Cristian (Nacho 6') (Mikel 59') i Vicent (Borja 76').

gols: 1-0 Paco Mto.21. 2-0 Renzo Mto. 47. 3-0 Renzo Mto. 55, 4-0 Ferran Mto. 80 i 4-1 Frede Mto. 87.

àrbitre: Vàzquez Old, va amonestar amb groga als locals, Álex Gayà i Paco i als visitants; Rubén, Fran, Venti, Vicent i Mikel.