El CD Dénia va donar un cop d'autoritat guanyant a la UE Gandia 0 a 1

30 de novembre de 2015 - 08: 29

Un gol de Borja Martínez li va servir al CD Dénia per vèncer al Guillermo Olagüe de Gandia a un rival que era el segon en la classificació per 0 a 1.

La trobada va estar molt anivellat quant a joc, més semblava una partida d'escacs amb dos rivals enrocats en les seues pròpies àrees que d'un partit de futbol. Amb el pas dels minuts els dos equips es van anar estirant i van perdre la rigidesa defensiva amb la qual havien començat.

L'ocasió més clara va ser per al conjunt gandià que dirigeix ​​Ximo Enguix amb una pilota enviat per Palau que es va estavellar al travesser de la porteria defensada per Maxi. L'equip de Juan Carlos Signes manar sobre el terreny de joc davant un conjunt local que va buscar sorprendre jugant a la contra.

Amb el marcador de zero a zero es va arribar al descans però amb la sensació que alguna cosa anava a ocórrer en el segon període.

Borja autor del gol a Gandia

Una segona meitat on van ser els locals qui van tindre més possessió de pilota davant un CD Dénia que va saber tapar molt bé els espais i això va provocar que es veiessin la mancances d'un rival al qual li costa molt jugar quan ha de portar la iniciativa.

Era el minut 77 quan l'equip groguet va llançar una falta lateral que va aprofitar Borja Martínez per anotar l'únic gol del partit. Amb el marcador en contra els locals es van anar a un atac desesperat. Més amb el cor que amb el cap, a l'equip de la Safor li van faltar idees per sobrepassar la gran defensa deniera.

Els homes de Signes van demostrar que ser l'equip menys golejat del grup no és fruit de la casualitat sinó d'un gran treball en aquesta parcel·la del joc. El CD Dénia va demostrar una vegada que si es posa per davant en el marcador és un equip al qual resulta molt complicat guanyar-lo.

Es va arribar al final del matx amb el 0 a 1 i amb tres punts més al caseller de l'equip de la Marina Alta que es col·loca segon a la classificació un punt per darrere del líder la UE Tavernes.

Fitxa Tècnica

UE Gandia: Toni Peiró, Micher, Jordi, Hugo, mengu, Izan (Àlex Bertó, 68 '), Diego (Juárez, 56'), Palau, Manolo Martín, Turbi (Edward, 81 '), Raúl Muñoz.

CD Dénia: Maxi, Álex Gayà (Sito, 27 '), Cardona, Carlos Ribes, Gervasio, Panucci, Josep (Pinxo, 74 '), Alberto, Miguel, Renzo (Céspedes, 89'), Borja.

gols: 0-1 Borja (77 ')

àrbitre: Salorio Jiménez. Va amonestar al local Raúl Muñoz i al visitant Borja.