El CD. Dénia va deixar escapar dos punts davant el Tavernes (1-1)

03 de febrer de 2014 - 00: 00

El CD. Dénia va deixar escapar dos punts davant el Tavernes en un xoc que va finalitzar amb empat a un al marcador.

Els locals van eixir amb moltes ganes d'agradar a la seua parròquia davant un CD. Dénia ben posicionat, que malgrat el domini local no va passar dificultats. Al minut 16 i en ple domini del Tavernes, els deniers van robar una pilota i van muntar un contra que va resoldre molt bé Carlos Ribes marcant el primer gol del partit.

Un gol que va deixar tocat als locals, que van evidenciar molta blanor en defensa seua. El conjunt de Jesús Moratal no va saber aprofitar aquesta situació per haver assestat el cop definitiu marcant un segon gol.

Amb el pas dels minuts, els locals es van anar deixant anar, mentre els de la Marina, cada vegada van fer un pas més enrere. Un error en una cessió de Gervasio, Sobre Maxi, va deixar la pilota morta als peus de Xavi que no va saber resoldre la gran oportunitat. El porter denier li va aguantar i va desviar el xut del davanter del Tavernes.

Abans d'arribar al descans en un nou acostament dels valencians, va tornar a emergir la figura del porter deniera, en desviar a córner un xut de Rafa. Amb avantatge deniera es va arribar al descans, 0 a 1.

La segona meitat, va deixar la sensació que l'únic equip que va posar obstinació a guanyar va ser el Tavernes. El CD. Dénia va tornar a especular amb el marcador, igual que fes enfront del CD. Xàbia. Allà li va eixir bé però quan un equip és líder i exposa tan poc, les coses se li poden torçar.

El Tavernes va tindre una clara ocasió en les botes de Vicent, però el seu xut amb tota la porteria buida va marxar fora, quan la grada va cantar gol. El CD. Dénia va jugar amb foc i es va quedar, ja que en l'últim minut, el Tavernes va marcar l'empat per mediació de Víctor. En els minuts de prolongació ho va intentar l'equip de Moratal però no hi va haver temps per a més i al final va deixar escapar dos punts d'un partit que va concloure amb empat a un.

Malgrat aquest empat el conjunt deniera seguix com a líder en solitari després dels marcadors que va deixar la jornada.

UD Tavernes: Santi; Cal, Mores, David, Ferran (Aaron, 54 '), Ximo (Manolo Martín, 67'), Salva, Vicent Brines, Rafa (Juli, 54 '), Xavi Torres i Víctor.

CD Dénia: Maxi; Pepe (Nico, 64 '), Cristian, Gervasi, Àlex, Bryan, Ferran, Carles Ribes (Panucci, 63'), Ismael, Michael i Faye (Marc, 87 ').

Gols: 0-1 Carlos Ribes (16 '); 1-1 Víctor (90).

Àrbitre: Ros Calvo, Miguel; assistit a les bandes per Palomares Collado, Àngel i Piqueras López, Juan Miguel. Va amonestar per part local a Cal, Ximo, Salva i Aaron; i per part visitant a Pepe, Àlex, Cristian, Carlos Ribes i Ferran. A més, va expulsar al local More per roja directa en el minut 93.