El CD Dénia va certificar la promoció d'ascens guanyant amb autoritat a Benidorm (1-3)

20 de maig de 2018 - 21: 34

El CD Dénia certificar la seua presència a la promoció d'ascens guanyant amb autoritat en el camp "Guillermo Amor" de Benidorm, a l'Fundació Benidorm CD per 1 a 3.

Amb una notable presència de seguidors deniers a la grada i amb un terreny de joc que semblava un tapet de com estava de cura la gespa natural va començar el xoc més important que fins ara jugava l'equip de la Marina Alta. Un cop més Panucci va marcar les diferències sent el millor jugador el partit.

De eixida, el tècnic deniera obligat per la lesió de Keko, va formar amb una defensa al centre inèdita, Gomis i Ferran, ajudats en les bandes per Carlos Ribes i Álex Gayá i amb un Jordi que va realitzar un bon treball per davant d'ells.

Els deniers van eixir amb una marxa més que el seu rival i aviat van començar a arribar amb cert perill sobre el marc defensat pel jove, Javi. Al minut 7, Molina després de robar una pilota al vèrtex de l'àrea local, va llançar un xut que es va estavellar en el cos del porter local. Després del primer avís, la línia de pressió deniera va pujar feia l'àrea rival.

En una pilota robat en la línia medul·lar per Panucci, el jugador deniera va arrancar cara a la porteria rival quan en entrar a l'àrea va ser derrocat pel central benidormí. El col·legiat va marcar la pena màxima que el mateix Panucci es va encarregar de transformar en el 1 a 0.

Després d'aquest gol, els locals no van reaccionar i va ser l'equip groguet qui va seguir amb el control del joc. Al límit del descans, un cop franc a la vora de l'àrea del Fundació Benidorm CD, el llanço amb mestria, Carlos Ribes, batent per dalt de la barrera el porter Javi. Amb el 0 a 2 es van retirar els equips a vestidors.

Es va perdre el control del joc

A la segona meitat, de manera incomprensible, l'equip que dirigeix Juan Carlos Signes, Va perdre el control del joc, va deixar créixer al seu rival fins al punt de tindre diverses arribades amb cert perill sobre el marc de Tonet.

Al minut 53, una falta lateral molt llunyana significaria el gol de Sergio, que va llançar amb potència, la pilota va ser molt tocat i va sorprendre a les defensa i al propi Tonet, allotjant-se en el fons del marc denier, després de tocar Nicolay.

Amb el 1 a 2 en el marcador va créixer la incertesa encara que el CD Dénia va tornar a ficar-se de nou en el partit. Al minut 65, Luis Domenech va aclarir dubtes i va rematar molt bé al segon pal una centrada des de la dreta. Aquest tercer gol deniera va tornar la tranquil·litat als aficionats i sobretot al propi equip.

Al minut 74, els locals van tindre una bona oportunitat en treure Àlex una falta ràpida i encara sort que Tonet va caminar bé de reflexos per enviar la pilota a córner. Un minut més tard va ser Sergio Poveda qui va rematar bé sobre el marc de Javi, aconseguint el porter local desviar la pilota.

A la recta final del xoc, que va poder marcar per partida doble va ser Alfi, però les seues dues rematades van ser clars per la defensa local.

Al final de la trobada es va arribar amb el 1 a 3 al marcador, una victòria que permet al CD Dénia classificar com a tercer del grup III de Preferent i jugar la promoció d'ascens. El sorteig per aparellar els equips de promoció d'ascens serà demà a la seu de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana.

Fitxa Tècnica

Fundació Benidorm CD: Javi, Sergio (Àlex 68 '), Jorge (Joan 76') Diumenge, Gio (Calvo 69 '), punxó, Borja Mir (Jimy 83'), Nicolay, Héctor, Botella i Fran.

CD Dénia: Tonet, Carlos Ribes, Gomis, Ferran, Jordi (Paco 77 '), Luis Domenech (Renzo 67'), Sergio Poveda (Alfi 84 '), Molina, Àlex Gayà i Javi (Borja 84')

gols: 0-1 Panucci 20 '(Penalty), 0-2 Carlos Ribes 44', 1-2 Nicolay 53 'i 1-3 Luis Domenech 65'

àrbitre: Sanz Martín, no va amonestar cap jugador.