El CD. Dénia va tancar la seua temporada empatant a dues davant de la UD. Alginet

24 de maig de 2015 - 00: 14

El CD. Dénia va tirar el teló a la present temporada al grup III Preferent amb un empat a dos davant de la UD. Alginet.

Gervasio frenant la internada d'un jugador de l'Alginet

Va ser un partit entretingut per l'escàs públic que va assistir al camp Diego Mena, Amb molt la pitjor entrada de la temporada. Als visitants l'empat els servia per ser a la promoció d'ascens. De eixida, el conjunt valencià es va anar a pel partit i va aconseguir amb molta sort obrir el marcador al minut 13 amb un xut de Sergio Marc que després de rebotar en un defensa va sorprendre Maxi.

Un gol que va deixar bastant descol·locat als jugadors deniers, que es van mostrar amb molta energia sobre el rectangle de joc. Una intensitat que la plantilla no ha tingut en molts dels partits de la present temporada. Això va provocar moltes protestes i pluja de targetes grogues i expulsió del propi entrenador, Fernando Maestre. Una actitud sorprenent, què es jugava el CD. Dénia ?. Una resposta que hauran de contestar els jugadors, únics responsables d'aquesta actitud.

Mentre uns protestaven tot, els altres marcaven el segon, al minut 18 en culminar, Alberto Pomer una gran jugada d'Juárez. Un gol que Pomer va marcar en clar fora de joc que l'àrbitre no va veure.

A partir d'aquest moment, els dubtes van sorgir en un conjunt visitant que no va tindre clar anar-se'n a pel tercer o guardar el seu avantatge. Això ho va aprofitar el conjunt local per anotar el primer gol, després de rebre Panucci una gran assistència de Faye que l'ariet deniera va aprofitar per batre Eric.

A la segona meitat, els visitants van fer un pas cap enrere i els deniers semblava que es jugaven la vida, ja que van espentar molt. Dues ocasions clares una a les botes de Faye i l'altra al cap de Panucci, però la seua rematada es va estavellar al travesser. Al minut 63, Faye va resoldre molt bé una passada en profunditat i va marcar el gol de l'empat.

Un empat que servia a la UD. Alginet ja que eren coneixedors que la UE. Gandia no guanyava el seu partit davant la UD. Portuaris. A la recta final de la trobada, el Dénia va tancar al seu rival a la seua àrea tot i que no va aconseguir marcar. Al final del xoc, un empat que serveix als valencians per jugar la promoció d'ascens i que deixa al conjunt denier de moment en la cinquena plaça, a falta d'saber el que faci aquesta vesprada el CD. Xàbia. Si els xabiencs guanyen al Canalense, el conjunt groguet serà sisè.

Últim onze de l'Dénia de la temporada

Fitxa Tècnica

CD. Dénia: Maxi, Giménez, Àlex (Ayoze, 81 '), Cardona, Faye, Gervasio, Carlos Ribes, Josep, Mono, Ferran (Àngel, 76') i Panucci.

UD. Alginet: Eric, Camacho, Álex Gegant, Cerveró, Cases, Sergio Marco, Xiclet, Alfon (Isidre, 71 '), Caseta (Álvaro Del Moral, 85'), Juárez (Carles, 47 ') i Pomer (Roldan, 90').

gols: 0-1 Sergio Marco (13 '); 0-2 Pomer (18 '); 1-2 Panucci (37 '); 2-2 Faye (63 ').

àrbitre: Simarro Lucas. Va amonestar als locals Gervasi, Mono, Faye, Ferran, Josep Ronda i al visitant Carles.