El CD Dénia va caure en els minuts de prolongació a Cocentaina per 3 a 2

09 d'octubre de 2016 - 22: 08

La sisena jornada de lliga en el grup III de Preferent va ser dolorosa per al CD Dénia que va caure en temps d'afegit en la seua visita a camp "la Morera"De Cocentaina per 3 a 2.

El partit va començar amb domini del conjunt local que va espentar molt no deixant que el CD Dénia realitzés el seu joc de control de pilota. Les arribades a l'àrea de Tonet del Contestà van ser més per força que per joc. Abans d'arribar al quart d'hora, Cal haver de eixir del terreny de joc per lesió, entrant Céspedes al seu lloc.

Amb el pas dels minuts van ser els homes que dirigeix Juan Carlos Signes els que van passar a tindre més possessió de la pilota. La picardia de Javi va valdre un gol al Dénia. Al minut 25, el migcampista va treure ràpidament una falta al centre del camp al veure el porter avançat, la pilota després d'enganxar al travesser i al mateix porter va entrar. Poc va durar l'alegria per a l'equip de la Marina Alta, ja que tres minuts més tard, el local Diego va aconseguir tornar les taules al marcador. Un gol que va deixar desorientat l'equip groguet que va tornar a estar a la mercè del rival. D'aquest desconcert en va treure profit el Contestano, al minut 34 el seu golejador, Imanol, va encertar a batre el porter denier, Tonet. Amb aquest 2 a 1 es va arribar al descans.

Onze de el CD Dénia a Cocentaina

A la represa el tècnic dianense va realitzar dos canvis donant entrada a Renzo ja Panucci buscant un equip més ofensiu. Malgrat això va ser el Contestà qui va estar a prop de fer el tercer gol, en un xut de Diego que es va estavellar a la fusta de la porteria de Tonet.

Els deniers per sota en el marcador van controlar més el joc encara que sense crear massa ocasions clares de gol. Al minut 71 l'expulsió per targeta roja directa del local Javi va fer que les expectatives visitants creixessin en jugar en superioritat numèrica. A partir d'aquest moment els locals van aturar el joc amb faltes i interrupcions que va provocar que el partit es quedés sense ritme.

El CD Dénia va seguir pressionant al seu rival i arribant amb perill a l'àrea contrària. Al minut 78, un servei de córner botat per Panucci va ser rematat per Jordi al fons de la porteria de Marc. Amb l'empat a dos al marcador els últims minuts del xoc van ser de l'equip que dirigeix ​​Signes. Els deniers es van anar a pel partit però van ser els locals els que en el minut 93 van aconseguir el gol del triomf gràcies a una rematada de Imanol.

Una derrota molt dolorosa per a l'expedició deniera que es queda en la posició tretzena amb 6 punts abans de rebre la propera jornada la UD Oliva.

CD Contestà: Marc Mataix, Pablo Verdú, Isra, Adrián Ferri, Diego Vicedo (Julián, 73 '), Palací (Mateu, 72') (José Payá, 89 '), Imanol, Sergi (Payá, 78'), Vila, Javi i Capsir .

CD Dénia:Tonet, Cap (Gespes, 16′), Nico, Cristian, Jordi, Paco, castell, Juan (Panucci, 46′), Ferran, Javi i Borja (Renzo, 46′).

gols: 0-1, Javi (24 '); 1-1, Diego (27 '); 2-1, Imanol (33 '); 2-2, Jordi (78 '); 3-2, Imanol (93 ').

àrbitre: Beneite Marc. Va amonestar als locals Diego Vicedo, Sergi, Palací, Adrián Ferri, Mateu, Payá, Imanol, l'entrenador Juanjo Martínez i va expulsar Javi. Per part visitant, va amonestar a Nico, Cristian, Javi, a l'entrenador Juan Carlos Signes.