El CD Dénia va caure davant el CD Eivissa per 1 a 0 al 'Memorial Carmen Martínez'

13 d'agost de 2018 - 05: 59

El CD Dénia va caure derrotat en la seua visita a Eivissa davant el CD Eivissa, per 1 a 0, al 'Memorial Carmen Martínez' disputat a Can Misses.

Els homes que dirigeix ​​Diego Miñana es van mostrar molt cautelosos durant els primers quaranta-cinc minuts, esperant a un rival que malgrat estar més rodat ja que aquest va ser el seu cinquè partit de pretemporada, per un dels groguets, No va crear ocasions clares de perill.

Els locals van tindre una major possessió de la pilota, però es van trobar amb un bon posicionament i ordre defensiu dels visitants pel que tot just van crear ocasions clares de perill.

A la primera meitat l'equip eivissenc va buscar les entrades per bandes per donar profunditat al seu atac però després aquestes accions van quedar en res. L'àrbitre de la trobada va anul·lar en aquest període dos gols als locals per infraccions clares. L'atac deniera tot just va existir per la qual cosa tant Panucci com Guerrero van passar bastant desapercebuts.

El CD Eivissa va prémer l'accelerador

A la segona meitat, els canvis i sobretot un canvi de ritme per part de l'equip local va fer que els eivissencs gaudissin de bones arribades a la porteria deniera. En una d'elles, Ortíz va rematar al fons de la xarxa, anotant l'únic gol del partit.

Amb el marcador en contra l'equip que dirigeix ​​Diego Miñana va intentar jugar amb més profunditat va crear fins a quatre bones ocasions per marcar però no ho va aconseguir. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el 1 a 0 en el que significa la primera derrota del CD Dénia en pretemporada.

Cal destacar les bones maneres del porter Chiri al que li es van veure bones maneres sota els pals i els bons minuts del juvenil Rober que mentre va estar al camp va demostrar la gran qualitat que té.

L'equip torna a la feina diària a les instal·lacions de oliva Nova abans de jugar el seu pròxim partit de pretemporada que serà aquest dimarts a les 19 hores en aquest escenari davant el CD Eldense.