El CD. Dénia va esborrar del camp a un Pego CF. que va ser molt inferior

08 de febrer de 2015 - 19: 49

El CD. Dénia va esborrar del camp a un Pego CF, que va ser molt inferior al conjunt groguet i que es va emportar un 4 a 0 de la seua visita a camp Diego Mena. La vesprada va ser plàcida i el públic va gaudir amb el joc del seu equip durant molts minuts del partit.

Angel intenta anar d'un rival

Els locals van eixir molt seriosos i des dels primers instants es van bolcar sobre la porteria Pegolina defensada per Pato. En tot just dos minuts es van llançar diversos córners i els rojos no van trobar la manera de frenar el bon joc local.

Al minut 4 una centrada des de la dreta va ser rematat per Ángel de cap aconseguint el primer gol per als locals. Un gol que va servir perquè l'equip de Jesús Moratal jugués molt solt. Amb un Souhe que va ser el conductor del joc denier i amb els jugadors molt ficats en el partit, van lligar de mans a un Pego que no va saber com sorprendre la defensa local.

La serietat defensiva deniera va permetre alegries als seus centrecampistes que no van tindre problemes per sumar-se a l'atac. Hi va haver moltes arribades a l'àrea Pegolina encara que no totes van ser clares. Al minut 44 un nou centre a l'àrea visitant va ser rematada de cap per Ángel i en aquesta ocasió Ànec va encertar a ficar la mà i desviar la pilota.

L'onze del Pego a Dénia

Va acabar la primera meitat amb un Dénia deixant bones sensacions però que no va acabar de tancar el partit i un Pego que tenia esperances de millorar la seua imatge a la segona part.

Els locals van eixir amb la mateixa intensitat i al minut 49, Panucci es va anar per banda dreta i centre perquè Àngel rematés sobre el cos d'Ànec. Al minut 55, Michael es va anar per banda esquerra i el seu pilota a l'àrea va ser rematat per Josep en el segon pal, anotant el segon gol per als groguets. A partir d'aquí el partit va ser un monòleg dels jugadors deniers.

El Pego no va poder amb un rival que amb l'entrada de Cardona i Josep va reforçar la seua línia medul·lar i va jugar a plaer. El Pego amb prou feines va arribar a l'àrea denier. Mentre que Moratal va decidir donar entrada al camp a Elías per un cansat Souhe. Llavors l'equip local va realitzar un joc més fresc i ràpid i van arribar dos gols més.

Al minut 80 Carlos Ribes d'un xut ras va marcar el tercer gol per als deniers i al minut 84, Paco va realitzar una gran jugada personal que va culminar amb un xut ras que va sorprendre el porter pegolí i va marcar el quart gol que va tancar el partit.

Paco es va sumar a l'atac

Amb aquest triomf el CD. Dénia va sumar catorze jornades sense perdre, es consolida a la tercera plaça i obre una distància de cinc punts respecte al CD. Xàbia que és el quart classificat. La propera setmana, el conjunt deniers visita diumenge a les 12 el camp Fort Llopis, del Grau de Gandia on s'enfrontarà a la UD. Portuaris.

Fitxa Tècnica

CD. Dénia; Maxi, Paco, Àlex Gayà (Cardona 53'), Giménez, Ferran, Souhe (Elías 71), Ángel (Josep 53'), Gervasio, Mono, Panucci i Michael (Carlos Ribes 73').

Pego CF; Ànec, Borja(Eloy 82´), Rubén(Nacho 63´), Iborra(Dani 82´), Chopa, Hassan, castell, Frede, David, Josua i Pinxo(Pou 71´).

Gols: 1-0 Mto. 4 Àngel, 2-0 Mto. 55 Josep, 3-0 Mto. 80 Carlos Ribes i 4-0 Mto. 88 Paco.

àrbitre; Morales Lorente, va amonestar amb targeta groga als locals; Maxi, Paco i Álex Gayà i als visitants, Adrián Ferrandis, Iborra, Chopa, Castell i Pinxo.