El CB. Teulada va guanyar a Dénia Bàsquet en el Trofeu Federació per 80 a 85

21 de maig de 2014 - 00: 00

El CB. Teulada va sorprendre al pavelló Joan Fuster al Dénia Bàsquet al que va vèncer per 80 a 85. Aquest va ser el segon partit del Trofeu Federació en què els deniers van eixir derrotats. Els teuladins van ser un equip que va arribar amb tres reforços d'un bon nivell de Calp; Coello, Crespo i Munera que van ser claus per al triomf del seu equip.

Luis Suances donant instruccions

Els deniers van jugar una bona primera meitat, on es van mostrar clarament superiors al seu rival. Van aconseguir superar el seu rival en totes les facetes del joc, per això van marxar al descans amb un clar avantatge de 41 a 29.

Va començar el tercer quart amb un gran percentatge d'encert per part dels reforços del CB. Teulada. Entre els tres van anotar 26 punts i li van endossar als locals un parcial de 9 a 26.

Els joves deniers van mostrar enteresa mental i van remuntar el 50 a 60 en contra del minut 32 de partit. Per forçar l'empat a 69 i fins i tot tindre l'última possessió, amb temps mort, inclòs per guanyar el partit. El tir no entro i es va arribar al final amb empat a 69. Pel que hi va haver de jugar-se un temps extra de cinc minuts.

A la pròrroga el CB. Teulada va començar amb dues noves cistelles de Crespo i aquest cop Bereznoj. Que van tornar a posar el partit molt costa amunt per al Dénia Bàsquet.

Els locals van tindre paciència en atac jugant pilotes interiors, però la defensa zonal dels visitants va acabar per frenar el seu joc ofensiu. Un treball que va tindre premi amb el triomf per 80 a 85.