El cadet Nacho Calabuig va ser el vencedor en l'Aquatló Escolar d'Ontinyent

24 de juny de 2016 - 00: 00

El triatleta denier, Nacho Calabuig, va sumar una victòria més al seu palmarès en resultar vencedor del Aquatló Escolar que es va celebrar a la localitat valenciana d'Ontinyent. El denier va ser el millor de tots en la categoria cadet.

La prova es va desenvolupar amb un primer segment de 1.350 metres de cursa a peu, un segon de natació sobre 500 metres i un tercer de carrera a píe de 1.350 metres. El temps final del triatleta de l'Escola Municipal de Dénia, que està dirigida pel Club Atletisme Baleària Dianium va ser de 19 minuts i 12 segons.

Triatletas deniers al Aquatló d'Ontinyent

En aquesta mateixa cita però en categoria infantil el seu company de club, Joan Puigcerver va ser segon amb un temps absolut de 13 minuts i 49 segons. En aquesta categoria les distàncies a cobrir van ser de 925 metres de cursa a peu, 400 de natació i 925 metres de cursa a píe.

En aquesta mateixa categoria, Hugo Martínez va entrar en meta amb un temps de 18 minuts i 38 segons, mentre que la Mireia Contra va fer una marca de 20 minuts i 45 segons.

En categoria benjamí, Damià Puigcerver va ser sisè amb un temps de 5 minuts i 25 segons sobre unes distàncies de 250 metres de cursa a peu, 100 de natació i 250 metres de cursa a píe.