L'Acte Dénia Motors seguix invicte a casa

13 de novembre de 2013 - 00: 00

El conjunt del Acte Dénia Motors està fent del seu pavelló un autèntic fortí. Els homes que dirigeix ​​Nata Grimalt es van imposar a l'equip de la Unió Alcoiana per 11 a 1 en un partit que només va tindre com a protagonista el conjunt denier.

El partit va començar molt còmode per als locals que als 40 segons es van avançar al marcador amb gol d'Ezequiel. Res més treure de centre, Blai va robar la pilota i 5 segons després va posar el 2-0. Millor no es va poder començar, ja que amb 45 segons de partit els locals ja guanyaven còmodament.

Domini total i ocasions diverses, fins que Curro va posar el 3-0 i dos minuts després Alex Pla va marcar el 4-0 de fort tret. Els alcoians van marcar el gol de l'honor quan faltaven 3 minuts per arribar al descans. Però l'Acte Dénia Motors encara va tindre temps perquè a falta de 22 segons, Dani marqués el 5 a 1. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona meitat, el recital de joc deniera encara va ser més ampli. David va fer el 6-1 i Ezequiel el 7-1, en dues jugades consecutives. El 8-1 no trigo a arribar, va ser David de nou qui va anotar el gol. Amb 14 minuts per davant i amb l'equip visitant molt de baixada, van seguir arribant més gols, David va marcar el 9-1 i Blai el 10-1 mancant 6 minuts. Rubén va tancar la golejada posant l'11-1 amb què es va arribar al final de la trobada.

Pel Acte Dénia Motors, Van jugar i van anotar: Andoni, Bofi, Ezequiel (2), Rubén (1), Blai (2), Dani (1), Curro (1), David (3), Alex Pla (1), Jaén i Xoko.