L'Acte Dénia Motors s'acosta al títol guanyant a L'Alfàs (6-9)

16 de març de 2015 - 10: 08

El conjunt deniers va sumar una nova victòria en vèncer a la pista de L'Alfàs del Pi FS., Per 6 a 9. Un triomf que li permet acostar-se a la consecució del títol de campió de lliga. El xoc no es presumia fàcil ja que el conjunt de la Marina Baixa era el quart classificat i la incògnita era saber com reaccionarien els deniers després del llarg període sense competició.

Formació de l'Acte Dénia Motors a Alfàs

Els jugadors del Acte Dénia Motors conscients del que es jugaven i sabedors del triomf del seu màxim perseguidor Nova Elda FS, van aconseguir una victòria clara, no exempta d'emoció, però molt treballada i controlada en tot moment. El conjunt que dirigeix Raúl Gil, Va començar pressionant la eixida de pilota i aquests al seu torn alternant les sortides en llarg amb altres en curt.

Aviat van començar a arribar les ocasions clares per als deniers, però va ser LÁlfas, qui en el minut 10 i després d'un robatori de pilota, va aconseguir obrir el marcador de tir ras creuat, posant l'1-0. En la següent jugada Jorge Llopis empato el partit fent el 1-1. Un minut més tard i després d'un dos contra un, va ser Juanjo qui va fer el segon i va posar l'Acte Dénia Motors, per davant en el marcador.

Poc dur l'alegria ja que en el mateix minut i després d'una contra els locals van tornar a marcar i van igualar el marcador 2-2. Al minut 12, Blai va ser qui després d'una gran combinació empenyo la pilota a la xarxa i va posar el 2-3 per als visitants. Els deniers van continuar sense baixar les línies defensives i amb un joc ràpid, van aconseguir arribar clarament a la porteria rival, però ja no es mouria el marcador fins a la segona part.

Després del descans, l'Acte Dénia Motors, va eixir amb la clara intenció de sentenciar el partit i van disposar de clares ocasions, que no van tindre recompensa. Els locals per la seua banda amb prou feines van tindre tímides sortides sense arribar a crear ocasions. Al minut 4 i després d'un mal ajust defensiu L`Alfás va aconseguir marcar i tornar a posar l'empat al marcador 3-3.

En aquest moment el partit es va convertir en un estira i arronsa continuat entre els dos equips. Al minut 8 va ser Rober qui va fer el 3-4 de tir exterior, aprofitant la superioritat després de l'expulsió d'un jugador local. Un minut més tard van tornar els locals a empatar 4-4, després d'un error de passi als voltants de la porteria deniers.

Al minut 10 i després d'una bona jugada col·lectiva, novament Juanjo va anotar el 4 a 5, però en la següent jugada, va arribar l'empat a cinc. El partit s'havia convertit en un atac continu, on els dos equips es van bolcar en les porteries rivals oblidant un poc la defensa. Al minut 12, Jorge Llopis va executar el llançament d'un penal, que va aturar el porter local, però en la següent jugada va ser Curro qui aprofitant una superioritat va anotar el sisè, avançant l'Acte Dénia Motors al marcador.

A falta de cinc minuts per al final, l'equip local, va utilitzar el porter jugador per intentar igualar el partit, però en la primera defensa els deniers van robar la pilota i Juanjo des de la seua àrea va aconseguir marcar i va posar el 5-7 al marcador. Els locals continuarien intentant-ho, però Jorge Llopis primer i Rober després van fer el vuitè i novè gol en circumstàncies semblants sentenciant el partit a favor de l'Acte Dénia Motors. En l'última jugada del partit els locals van anotar el seu sisè i últim gol, que deixo el marcador final al 6-9 definitiu.

Els deniers al túnel de vestidors de Alfàs

Amb aquest resultat ia falta de tres jornades per a la finalització del campionat, l'Acte Dénia Motors avantatja el Nova Elda FS., En 6 punts i al Castalla FS., En 7 punts, propers rivals dels deniers.

La setmana que ve, i per tercera jornada consecutiva, l'Acte Dénia Motors tornarà a jugar fora de casa, i ho farà contra l'Nova Elda FS., Partit difícil però que en cas d'obtindre la victòria donaria el campionat matemàticament als jugadors deniers.