L'Acte Dénia Motors va remuntar el seu partit davant el Bimil.Lenari (6-4)

09 2014 abril - 00: 01

Els aficionats que es van donar cita al pavelló municipal de Dénia trigaran temps a esborrar de la seua memòria el que hi van viure. el Acte Dénia Motors va remuntar un partit que tenia molt difícil en el descans. Els deniers van guanyar al Bimil.Lenari per 6 a 4.

El partit va començar amb un matiner gol per als locals, obra d'Àlex Pla quan tot just s'havien disputat 15 segons. Però molt poc li va durar l'alegria als deniers, ja que segons després, el conjunt visitant va empatar el xoc.

El joc va ser controlat pels homes que dirigeix ​​Nata Grimalt, però l'efectivitat del Bimil.Lenari quedo patent quan en dues arribades, va anotar dos gols més. En ple desconcert local, les coses van empitjorar amb el quart gol dels visitants.

Els deniers no van trobar la manera de sobrepassar la pressió efectuada pels seus adversaris. A falta d'un minut per arribar al final del primer període, Curro Ahumada en una magnífica jugada personal va escurçar les diferències. Al descans es va arribar amb 2 a 4 al marcador.

L'Acte Dénia Motors va tornar a la pista amb el pensament en remuntar el partit. Als pocs minuts, de nou, Curro Ahumada, va marcar el tercer gol per als deniers i el públic va despertar de la letargia.

El domini dels locals va ser total, i fruit d'aquest gran joc va arribar l'empat obra de Rober. En plena borratxera de joc deniera, Robert Naranjo va anotar el cinquè gol consumant així la remuntada. A quatre minuts per al final, els visitants van optar per jugar amb porter jugador. Hi va haver un va robar la pilota i des del mig camp, Robert Naranjo va fer el sisè per als locals.

Es va arribar al final del xoc amb un 6 a 4 davant el deliri dels aficionats que van acomiadar amb una gran ovació als seus jugadors. Va ser una d'aquelles remuntades que deixa molt bon gust de boca.

Els deniers es desplaçaran dissabte a la pista del Torrevella FS, equip que ara és el cuer d'aquest grup de Tercera Divisió.