L'Acte Dénia Motors va guanyar a l'Calp per 6 - 5 en la seua tercer partit de pretemporada

20 de setembre de 2013 - 00: 00

victòria del Acte Dénia Motors, En el seu tercer partit de pretemporada davant el Calp FS, al qual va derrotar per la mínima en un partit molt igualat, per 6 a 5.

Tots dos equips oferint un ritme molt alt de joc en els minuts inicials. Es van avançar els deniers amb dos gols gairebé seguits, obra de Jaén i Xoco. La reacció calpina va arribar i van escurçar a les diferències gràcies a la transformació d'un gol de falta directa.

De nou van ser els homes que dirigeix ​​Nata Grimalt els que van marcar el tercer gol, obra de Blai. Calp va tornar a prémer el marcador en marcar de doble penal, col·locant el 3 a 2 al marcador.

Abans d'arribar al descans altre urpada del Calp va valer per marcar el seu tercer gol i deixar el partit igualat per a la segona meitat.

A la segona part, els deniers van eixir molt endollats i amb tan sols 30 segons disputats Blai va aconseguir marcar el quart gol per al seu equip. Però el Calp va tornar a empatar el xoc, en una indecisió deniera.

A l'equador de la segona banda, Alex Pla va anotar que cinquè per l'Acte Dénia Motors. Pocs minuts després Jaén va tornar a marcar pels deniers ampliant l 'avantatge a dos gols.

Calp va seguir insistint ia falta de 3 minuts i mig per al final, va escurçar les diferències marcant el seu cinquè gol. Al final triomf important de cara a la moral de l'equip.
En aquest partit van jugar i van anotar per l'Acte Dénia Motors; 05:00 inicial: Sebas, Curro, Jaén (2), Josean i Rober .També van jugar: Bofi, Blai (2), Dani, Gamez, Alex Pla (1) i Xoco (1)

L'equip de Nata Grimalt jugarà demà el seu últim partit de pretemporada, en aquesta ocasió es desplaçarà a Cullera.