L'Acte Dénia va empatar en la seua visita a Alcoi (3-3)

04 de març de 2014 - 00: 00

El Acte Dénia Motors tornar de la seua visita a Alcoi amb un empat a tres. El partit que el va enfrontar a la Unió Alcoiana es va posar costa amunt tot i que els deniers tenen un equip superior.

Els primers minuts del partit van estar controlats pels deniers. Encara que el seu intens domini no va tindre reflex en el marcador. Els xavals que dirigeix ​​Nata Grimalt no van estar encertats a l'hora de la rematada i això va impedir que es pogueren avançar al marcador.

En aquest esport els errors defensius se solen pagar cars i això li va passar a l'Acte Dénia Motors. Una pilota aeri que no es va encertar a aclarir acabo sent el 1 a 0 per als alcoians.

La reacció deniera no es va deixar esperar i Àlex Pla va aconseguir la igualada en transformar un doble penal. Els deniers van arribar amb certa facilitat a l'àrea rival però no van marcar. De nou, va ser la Unió Alcoiana qui va prendre la iniciativa al marcador en anotar el segon gol. Amb el resultat de 2 a 1 es va arribar al descans.

El tècnic dianense va canviar la seua tàctica i va optar per jugar més endarrerit, buscant sorprendre a la contra. Però no ho va aconseguir i va optar per pujar la seua línia de pressió fins al camp contrari.

En un altre error defensiu, els deniers van tornar a encaixar un gol. Restaven quatre minuts per al final i Nata Grimalt se la va jugar traient el porter jugador. La cosa li va anar bé, en marcar Eze el segon gol per als deniers.

La insistència deniera va tindre la seua recompensa, quan a falta de 50 segons per al final del partit, Eze va tornar a marcar, aconseguint l'empat a tres, amb el qual va concloure el xoc.

Per l'Acte Dénia van jugar: Bofi, Jaén, Rober, Àlex Pla (1), Blai, Eze (2), Rubén, Choko, César, David i Dani.

Dissabte el Acte Dénia Motors rep el líder Alfàs del Pi al pavelló del poliesporteu municipal de Dénia a les 20: 00 hores.