L'atleta Juan Ramón Pous es fa amb dos ors en el campionat d'Espanya Màster

15 d'octubre de 2020 - 13: 07

El passat cap de setmana es va celebrar a la localitat andalusa de Sant Ferran el campionat d'Espanya Màster d'atletisme. En aquest va participar el club denier Baleària Dianium obtenint molt bons resultats.

Entre els participants de club, destaquen els resultats obtinguts per l'atleta d'Oliva Juan Ramon Pous Perez, que es va portar dues medalles d'or. La primera d'elles la va obtindre en els 800 metres llisos M40, on va realitzar una marca de 2: 02.16/1500. De la mateixa manera, va aconseguir un segon or en la mateixa categoria dels 4 metres llisos, amb una marca de 09.16: XNUMX.

Maria Mulet Mestre també va aconseguir una medalla d'or a l'proclamar-se campiona de l'F50 en 5000 metres llisos, amb una marca de 20: 24.46. Però no van ser els únics podis, ja que César Bas Pi també va aconseguir pujar com a subcampió M55 en salt amb perxa, marcant 2.65.

No obstant això, amb la suma de tots els resultats el CA Baleària Dianium va haver de conformar-se amb la posició 27 en la classificació per clubs.