Eduardo Reyes, del Reial Club Nàutic Dénia, segon en el Campionat Autonòmic Optimist A de Santa Pola

06 de maig de 2019 - 12: 22

El Reial Club Nàutic Dénia va participar en el XXVII Memorial 10 de maig el cap de setmana a Santa Pola. En aquest Campionat Autonòmic d'Optimist A, han comxicotet un total de set regatistes del club denier obtenint uns bons resultats. Eduardo Reyes ha aconseguit la segona plaça en la categoria sub 13 masculí.

La deniera Carlota Gómez ha quedat quarta en la categoria sub 13 femenina, aconseguint així, juntament amb Eduardo Reyes, la classificació per a la Copa d'Espanya que tindrà lloc a Puerto Sherry del 15 al 18 de maig.

El RCND va acomiadar al seu regatista Marina Arroyo, que no podrà participar en més proves amb aquestes embarcacions ja que només disposen de categories fins als 16 anys.

En aquesta competició han participat 90 Optimist en dues jornades caracteritzades pel bon vent i unes condicions meteorològiques favorables, que van permetre la realització de sis proves durant el cap de setmana.

Jaime Portolés, President del Reial Club Nàutic Dénia, ha felicitat els participants del club per la seua implicació en totes les regates i els anima a continuar el seu esforç en les properes convocatòries.