Dos equips del planter del Dénia Bàsquet campions de la Lliga Valenciana

08 d'octubre de 2019 - 10: 29

L'equip cadet femení 04 i l'aleví masculí 08 es van proclamar campions de la Lliga Valenciana en les seues respectives categories.

Els alevins van vèncer al CB Joventut Xàbia per 70 a 30. Bon partit de tots els jugadors deniers compartint la pilota i buscant sempre la millor opció per anotar sense permetre al rival cistelles fàcils en cap moment.

El parcial del tercer període va acabar per trencar definitivament el partit després d'una arrencada que ja havia deixat veure la superioritat dels nostres nois. Excel·lent manera de finalitzar la pretemporada per a una generació que promet donar-nos moltes alegries, ben dirigits en aquesta ocasió per Bernat Sanz i Nacho Ots. El jugador de Dénia Bàsquet, Guillermo Moreno Carrasco es va endur el trofeu al millor jugador d'aquesta final.

Mentrestant, les cadets van vèncer a la final el CB La Vila per 53 a 12. Una eixida plena de concentració i efectivitat triant sempre amb encert el millor tir a realitzar ens allunyava al marcador de manera decidida en la trobada (20-2).

El partit va quedar tancat al quart període quan ja havien anotat totes les jugadores de l'equip. El conjunt de Ferran García ha anat agafant el to en aquesta pretemporada i arribarà a l'arrencada de la competició en un nivell molt proper a la millor versió del curs passat. Totes les companyes van celebrar amb gran alegria la designació de Carmen Nadal Martín com a MVP de la final.

Qui no va poder arrodonir la jornada van ser les alevins 08 que van perdre en la final davant la EMB Pedreguer per 60 a 42. Una setmana després d'haver-se enfrontat a EMB Pedreguer 08 a la fase de grups d'aquesta competició, sense haver tingut llavors cap opció de discutir la victòria, les noies de Carlos Vila van afrontar aquesta final amb l'ànim de demostrar que podien fer-ho millor.

Una bona i igualada primera part, on fins i tot van aconseguir un xicotet avantatge, va fer creure a les denieres que tenien possibilitats de victòria. No obstant això, en el quart període les pedregueras van treure a la llum el seu millor joc amb una gran defensa i van decidir el partit amb un parcial que ja no va ser possible recuperar malgrat que les nenes del Dénia ho van intentar. La millor notícia va ser que la deniera Neissa Bell Ivars va ser designada jugadora més valuosa de la final (MVP).