Dos atletes del Baleària Diànium aconseguixen la mínima de 60m tanques per participar al campionat nacional

02 de febrer de 2022 - 13: 57

El Club d'Atletisme Baleària Diànium va tindre una gran activitat esporteva el cap de setmana passat. Entre les diverses competicions destaca la sessió de control celebrada el divendres 28 de gener al Palau Velòdrom Lluís Puig de València. Fins allà van ser 11 atletes del club, entre els quals destaquen les mínimes aconseguides per Pablo Negre i Joan Pérez a la prova de 60m tanques. Aquest desafiament tenia com a objectiu poder participar als Campionats d'Espanya Sub18 i Sub23 respectivament.

El dissabte següent, a la mateixa localització, es va dur a terme el Campionat Autonòmic Sub16 on l'equip femení va aconseguir el cinquè lloc a la classificació amb 90.5 punts. D'aquesta manera, tant elles com l'equip masculí van competir juntament amb els 12 millors equips de la Comunitat Valenciana. Per la seua banda, els nois van assolir la sisena posició amb 72 punts.

D'altra banda, també destaquen els podis d'Andreu Riera, Pau Jagersma, Marina Bermejo, Eddy Martínez i Joan Buigues al Campionat Provincial Individual Sub14 dut a terme a Petrer el mateix dissabte.

Finalment, el diumenge 30 va tindre lloc la quarta jornada de lliga comarcal de la temporada 21/22 a Benissa. Hi van participar 30 nens del club Baleària Diànium de les categories benjamí (sub10), aleví (sub12) i infantil (sub14).

En aquesta jornada va sobreeixir l'actuació de Corinna Ruhmann, la qual va aconseguir el primer lloc a la tornada al circuit de cross de 550m. Les segones posicions van ser per a Mateo Ginés Sanz i Alba Ferrándiz Rico.

Per la seua banda, Evangelina Ippolitova va aconseguir el primer lloc i Léo Baeza Cardona el segon a la volta amb una distància de 1100m. A més, de la categoria infantil van destacar la primera posició de Joan Buigues Garcia i Marina Bermejo Garcia, la segona d'Amaia Garcia de la Reina Pozuelo i la tercera de Natàlia Seguí López.