Desafiament superat! Més de 2000 corredors posen a prova la seua resistència a la cursa Volta a Peu de Dénia

23 2023 abril - 09: 14

La ciutat de Dénia es va vestir esport ahir amb la celebració de la cursa Volta a Peu de Dénia. Més de 2000 corredors de totes les categories es van reunir per participar a la sisena prova puntuable del 25è Circuit a peu Marina Alta. La cursa de 9,9 km va ser un repte per als participants, que van haver de recórrer la ciutat gairebé completament dues vegades.

La competició va començar amb les curses infantils a les 16 hores, seguides de la eixida per a adults a les 00 hores. La eixida i meta es van ubicar al carrer la Via i el recorregut va transcórrer per molts carrers de la ciutat. Es tractava, de fet, del circuit més urbà fins hui. L'organització, a càrrec del C. Dénia Corre i l'MI Ajuntament de Dénia, es va assegurar que tots els detalls estiguessin coberts per garantir la seguretat i l'èxit de l'esdeveniment.