Derrota per la mínima del CFS Mar Dénia contra l'Albatera

02 de maig de 2022 - 11: 04

Coneixedor de la dificultat del rival, el conjunt denier va saltar a la pista concentrat i des del xiulet inicial va buscar el control de la pilota. El conjunt local amb una defensa més revespradada, esperava al seu camp i llançava ràpides contres.

Les ocasions no van trigar a arribar i era el Mar Dénia qui disposava de millors ocasions, però un cop més la falta de gol els castigava durament i al minut 12 en una de les poques arribades dels locals arribava l'1-0 després d'un servei de cantonada. El quadro denier seguia generant bones ocasions però sense encert de cara a gol.

Al minut 16 era expulsat el jugador local Serna després de colpejar amb el colze a la cara de David a la disputa de la pilota i el Mar Dénia aprofitava la inferioritat per aconseguir la igualada després d'un xut a la vora de l'àrea de Jordi Més que significava el 1 -1. Però durava poc l'alegria, ja que a la següent jugada un error defensiu significava el 2-1 amb què s'arribava al descans del partit.

La segona part va arrancar de la mateixa manera, amb un Mar Dénia bolcat a la recerca de l'empat i un conjunt local que esperava al seu camp i llançava ràpides contres. Les ocasions no van trigar a arribar i el joc s'enduriva per moments comptant amb la permissibilitat de la parella arbitral. Al minut 27 després d'una pèrdua de pilota al mig camp arribava el 3-1 ia la següent jugada Nico aconseguia anotar el 3-2.

El quadro denier estava bolcat sobre la porteria rival i estavellava diverses pilotes als pals. Al minut 32 la parella arbitral no assenyalava un clar penal del porter local sobre Borja que a més hagués significat la
expulsió per al jugador i un minut després arribava el 4-2, encara que novament era ràpidament contestat pel Mar Dénia que aconseguia anotar el 4-3 després d'executar Jordi una pena màxima. Restaven 6 minuts per a la finalització del partit i el tècnic denier posava a pista porter jugador a la recerca de la remuntada, però la falta d'encert de cara al gol castigava durament el Mar Dénia i s'arribava al final del partit amb el resultat definitiu de
4-3.

La setmana que ve, el conjunt denier rebrà al Poliesporteu Municipal de Dénia el CFS San Blas Sax, partit corresponent a la 31 jornada que es disputarà el dissabte 7 de maig a les 16:00 hores.