Derrota per l'Acte Motor Dénia a València davant el Llevant (4-3)

10 de setembre de 2013 - 00: 19

Segon partit de pretemporada per al conjunt denier de futbol sala, que va caure en la seua visita a la pista del Llevant per 4 a 3. Malgrat això, el tècnic Nata Grimalt va valorar molt positivament el joc dels seus. La plantilla seguixen deixant bones sensacions tot i la derrota en els últims segons.

A la primera part, els dos equips van eixir molt fort en atac i defensa però van ser els locals els que es van avançar al minut 4. El Dénia va estrènyer en la seua pressió, combinant bé fins que Josean va posar el 1-1, després 10 minuts de joc. Els homes de Nata van seguir amb la seua pressió, i això va propiciar un major domini de la pilota. Dani va avançar al Dénia, 1-2 mancant 4 minuts per al descans. Amb aquest tempteig es van retirar els equips a vestidors.

A la represa, el llevant va començar jugant de cinc des de l'inici i va sorprendre els deniers que es deixaven empatar als 10 segons. El partit va seguir amb ritme intens i bones ocasions per a tots dos equips.

El Dénia es va posar amb 5 falta mancant 10 minuts el que va fer que baixés un poc el ritme de pressió. A falta de 3 minuts el capità, Jaen va anotar el 2-3. Quan faltaven dos minuts els deniers van cometre la sisena falta, de manera que el Llevant va disposar d'un doble penal que va transformar en el 3-3.

En els minuts finals els dos equips van buscar la victòria però va ser l'equip local a falta de 34 segons qui es va posar per davant 4-3. El Dénia suc de cinc els últims segons però no va poder empatar un partit en què va merèixer un millor resultat.

Pel Dénia Van jugar: Bofi, Andoni, Jaen, David, Blai, Curro, Dani, Gamez, Josean, Pla, Rober i Rubén.