Derrota inesperada per al Paidos-F. Fernández a Rafol (2-1)

08 de febrer de 2016 - 11: 59

Derrota inesperada la soferta per l'equip juvenil del Paidos-F. Fernández a la pista de l'Ràfol FS, equip de la zona baixa de la classificació però que va aconseguir el triomf per 2 a 1.

Raúl Gil donant insrtucciones als seus jugadors

El partit va ser dominat de principi a fi pels deniers davant un rival que va estar molt ben tancat al darrere esperant els errors del contrari. Els col·legials es van topar una i altra vegada amb el porter local que va tindre una destacada actuació.

L'equip del Ràfol FS, en la seua primera aproximació a l'àrea del Paidos va aconseguir gràcies a un xut llunyà anotar el seu primer gol. Aquest tant crec cert desconcert entre els jugadors que dirigeix Raúl Gil, Que no van poder materialitzar les seues ocasions.

A falta de dos minuts per al descans, en un error defensiu dels deniers, els locals van aconseguir marcar el 2 a 0. Amb aquest resultat els dos equips es van retirar als vestidors.

La segona part va ser un calc de la primera, els de Paidos bolcats sobre l'àrea del seu rival, però en unes ocasions la falta d'encert i en altres les bones intervencions del porter local van impedir que marquessin gol.

Amb el pas dels minuts, Gil va optar per jugar en superioritat numèrica i va posar en pista porter-jugador. Una tàctica que va donar els seus fruits en marcar Lluc el 2 a 1. Després, va ser un voler i no poder dels col·legials que malgrat crear múltiples ocasions per marcar no ho van poder fer. El marcador final va ser de 2 a 1 per al Ràfol FS., Davant d'un Paidos que ja ha oblidat aquesta derrota i ja es prepara per rebre el Biar FS.