Derrota del Mar Dénia davant el CD Sporteng La Nucía

10 de gener de 2022 - 11: 03

Primer partit després de l'aturada nadalenca i complicat rival per al conjunt denier que rebia la visita del CD Sporteng La Nucía FS, segon classificat de la taula a 1 punt del líder i ferm candidat al triomf final.

Coneixedor del potencial del rival, el conjunt denier va saltar a pista amb un joc agressiu desplegant una forta pressió per tot el camp per evitar que es fessin amb el control de la pilota. No van trigar a arribar les primeres ocasions i al minut 4 Luis Llinares obria el marcador després d'un ràpid contraatac. Passaven els minuts i les ocasions se succeïen a les dues porteries. A la qualitat tècnica núciera el conjunt denier contrarestava amb urpa i gran malbaratament físic.

Al minut 14 arribava l'1-1 obra de Rubén. Gol que posava les taules al marcador i que deixava tocats els locals que veien com dos minuts després arribava l'1-2 després d'una bona triangulació i un minut més tard l'1-3 després d'una fallada de rebuig a la eixida de la pilota, amb què s'arribava al descans del partit.

La segona part va començar de la mateixa manera i sobreposant-se al cop rebut al final del primer temps, el Mar Dénia va continuar realitzant un gran desplegament físic a la recerca de la remuntada. Al minut 27 el tècnic local David Jaén, sorprenia posant a pista porter jugador i encara que aconseguia l'objectiu de canviar la dinàmica i escurçar distàncies ja que un minut després Rober feia el 2-3. A la següent jugada arribava el 2-4 i dos minuts després el cinquè i sisè gol, que tancaven el marcador amb el definitiu 2-6.

Tot i el resultat, gran partit del conjunt denier que va donar la cara en tot moment, amb un gran malbaratament físic a la tornada a la competició després de l'aturada nadalenca.

La propera jornada, el CFS Mar Dénia viatjarà fins a la localitat de Torrevieja, on disputarà el partit corresponent a la 16a jornada davant el CFS UD Torrevieja. Partit programat per al dissabte 15 a les 20:00 hores al Pavelló Municipal Cecilio Gallego.

convocatòria: Roque Simó, Luis Llinares, Rober Naranjo, Nico Marí, Pau Argudo, Jordi Más, Isaac Pastor, Jose Martí, David García, David Ochoa i Pedro Molina.